Pokial to bol "normalny servis", mali skontrolovat ci sa auto hreje (diag. alebo skryte menu, proste nejako sa mali snazit to zistit) Este pred vymenou to skus dat pozret niekomu kto sa naozaj rozumie. Ja som taky, ze ked ma raz niekto sklame, tak mam pocit, ze tomu asi moc nerozumie a je dost nizka pravdepodobnost, ze k nemu este niekedy pridem. Vies, mas premiovu znacku, potrebuje to odbornika. Na termostate alebo na vodnej pumpe moze byt uplne prtava mikroprasklina, cez ktoru sa voda straca. Teoreticky moze prepustat samozrejme aj nejaka hadicka, ale ked auto nekuri, tak asi v tom je problem. Pri tych km (ak su origo) by to malo byt uz minimalne raz vymenene. Neviem ako moc je nebezpecne na tom aute chodit, znamy chodil a dolieval

ale kazdy na vlastne riziko. Urcite to daj cim skor dokopy, aby sa ti nezacalo sypat nieco dalsie, a vymen aj pumpu aj termostaty ak mas na to peniaze. Budes mat pokoj a neprekvapi ta to inokedy...
EDIT: Daj potom vediet, ako a ci sa to vyriesilo. K turbu ti povedat viac neviem. Citis ze by sa ti nejak znizil vykon? Inak 5 mesiacov sa ti trati voda a neriesila si to? Davaj si na taketo veci pozor, lebo sa zacne sypat viac veci a budes smutna z toho potom.