... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

anonym
Autor témy
Auto: 330Ci
Kraj: Bratislavský

Prevodovka SMG

Utorok, 17. Júna 2014, 22:44

Čaute...

Chcem sa spýtať mám automatickú prevodovku smg a občas keď zastavím a chcem sa rozbehnúť tak mi vyhodí rýchlosť a zaradí neutrál... Niekedy sa viem rozbehnúť po zaradení rýchlosti a niekedy mi ju to stále vyhadzuje a podarí sa mi pohnúť až za pár minút... V križovatke na semaforoch to teda sranda nieje... Nemá tu niekto s tým skúsenosť? Čo by to mohlo byť?

Vypisuje hlášku:

Transmission fault
Journey can be continued at moderate speed.
Vehicle will not restart once stopped.
Contact the nearest BMW Service.

Dikes

Užívateľov profilový obrázok
m4x
Auto: E60 545i

Re: Prevodovka SMG

Utorok, 17. Júna 2014, 22:51

No vyhlasuje ti to chybu prevodovky
Mozes skusit ako prve diagnostiku a inak isto bude treba pozriet tu prevodovku, ta lepsia alternativa je elektronicka vada, ale to uz na diagnostike a s niekym kto s tou prevodovkou ma skusenost, cize nejaky skuseny servis, tu by som neskusal suflikantov co sa nevenuje orimarne bmw a nemaju nieco za sebou
!!! Obrázok ???

Užívateľov profilový obrázok
Rottwa
Kraj: Zahraničie

Streda, 18. Júna 2014, 07:47

INPA :arrow: reset adaptacie + nanovo naucit nulove pozicie. Riesil som to s ice.blade-om. Mal nieco podobne a uz mu to fachci.

anonym
Autor témy
Auto: 330Ci

Streda, 18. Júna 2014, 21:37

Čo sa týka diagnostiky tak neukázala žiadnu chybu s prevodovkou... Jediná chyba čo som mal bol termostat... Bol som origo v BMW... Ten bol menení 1 deň pred diagnostikou tak sa dosť divím že stále hlási chybu...

A ten reset adaptácie určite vyskúšam... Dám vedieť ako som pochodil...

Zatiaľ dikes...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných