... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Mato15
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Trenčiansky

525d prevodovka

Piatok, 16. Mája 2014, 10:06

Caute chcem sa spytat na vas nazor mam problem s hydromenicom pisal som do ZF Pakra Jihlava a pisal som aj s LuboMT obidvaja su ochotny to spravit dokonca ZF Pakra este s nizsou cenou co som prekvapeny kedze je to autorizak ale o cenu mi ani tak nejde ide mi o to aby to bolo dobre spravene co by ste mi odporucili? Popripade ak by ste este o niekom spolahlivom vedeli co by to vedel spravit tak sem s nim dikes....

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: 525d prevodovka

Piatok, 16. Mája 2014, 10:17

jednoznacne ZF
Mato15 napísal:
Caute chcem sa spytat na vas nazor mam problem s hydromenicom pisal som do ZF Pakra Jihlava a pisal som aj s LuboMT obidvaja su ochotny to spravit dokonca ZF Pakra este s nizsou cenou co som prekvapeny kedze je to autorizak ale o cenu mi ani tak nejde ide mi o to aby to bolo dobre spravene co by ste mi odporucili? Popripade ak by ste este o niekom spolahlivom vedeli co by to vedel spravit tak sem s nim dikes....

msakac33

Piatok, 16. Mája 2014, 10:44

PeqpeK napísal:
jednoznacne ZF

presne tak, lubovi to nedavaj, je to fuser, klamar a je drahy

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 16. Mája 2014, 15:51

Ja som posielal menic na repas do www.kaps.cz, sice uz nepamatam kolko to stalo ale nieje problem tam zavolat a opytat sa.

dimensionone
Auto: 318d(F31)

Nedeľa, 18. Mája 2014, 10:09

Určite choď do ZF paka, ja som tam bol meniť olej, taký profesionálny prístup som zatiaľ nezažil v žiadnom servise. Majú vyškolených ľudí, ktorý s prevodovkami robia denne. Navyše ako si spravne poznamenal, majú veľmi prijateľné ceny.

lubomt
Kraj: Žilinský

Streda, 21. Mája 2014, 19:46

msakac33 napísal:

presne tak, lubovi to nedavaj, je to fuser, klamar a je drahy

Nebodaj. Vari sme sa niekedy stretli? Bol si niekedy u nas? Ako si dovolujes vobec ma takto nazyvat? Co Ty vlastne robiš, že si dovoľuješ toto o mne napisať? Za nick sa vie každy frajer schovať, že áno? Ja som sa mu nenútil, je to jeho slobodný výber. Ani som mu prvý nepísal.
Tu na tomto fóre sa stále utvrdzujem, že ohovarať niekoho vie ktokoľvek. Preto sem aj málo chodím.
K tej jeho prevodovke - na opravu celej mam určite lepšiu cenu. Možno olej a niektoré meniče majú lacnejšie.

TT-SIMIK
Kraj: Trnavský

Streda, 21. Mája 2014, 23:02

Lubo tuto otazku neber ako podpichovanie,ale zaujmaju ma nejake veci.....Minule som hovoril z jednym panom,prepierali sme automatarov,ma zmapovanu tuto oblast a ten mi sam od seba povedal ze vy vozite prevodovky z polska.Ze ich iba zhadzujete,neopravujete,montujete a vymienate oleje?Co je na to pravdy?Dalej viac ludi co mi povedali ze ta nikto nikdy nevidel prevodovku opravovat a dokonca ani na firme ta ti ludia nevideli....mas povest fantoma,vsetci o tebe hovoria,ale nikto ta nevidel.....Ako to vlastne je?Ber to len tak ze ma to zaujima.....:))nic viac....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

lubomt

Štvrtok, 22. Mája 2014, 00:11

Zeby? Ako je to mozne, ze vela prevodoviek opravime v jeden den, zakaznik pride o 7-8h podla dohody, viaceri tam dokonca sedia az do konca a normalne, div sa svete, chalani prevodovku v tento JEDEN den vyberu, kolega ju rozoberie az do srobika, podrobne sa pozru poskodenia, vymenia sa poskodene veci za nove, lamely alebo sady lamiel za nove, olejove pumpy atd... A este v tento JEDEN den sa prevodovka sama v polsku posklada, ja totiz asi lietam do polska na rakete a este v tento JEDEN DEN urobime tlakove testy, sa dokonca nahodi aj do auta, poriadne ani nevychladne, napusti olejom, diagnostika, adaptacia a este v tento jeden den dokonca aj popoludni o 14h odovzdavame auto zakaznikovi. Zaujimave , ze? Pokial je Ti vobec jasne, ako dlho sa prevodovka vyhadzuje a nahadzuje do auta, a to este sa musi opravit. Podotykam, zakaznici u nas sedia, pokiektori s frajerkami, zenami atd... Aj tieto vidia, ako startujem raketu a odvazam prevodovku :-)
Same vygenerovane chujoviny, ze ma to nebavi uz ani citat a nieto este pocuvat.
Pozri, skoro vsetko som svojich chalanov a kolegu naucil, praca okolo prevodoviek je stale o tom, ze sa ucis a nemozes zastat, lebo vyrabaju sa stale nove a nove typy prevodoviek a robit treba aj tie. My nerobime len ZF, ale aj Aisin, Jatco, Mercedes-Benz, GM, Ford, americke prevodovky atd. Jedine Hondu nie.
Ja nemusim nikomu vysvetlovat a spovedat sa , kde som. Co vies, kedze ma nikto nikdy nevidel, mozno si ludia dopisuju s pocitacom :-)
Skus mi ukazat aspon jeden servis tu na SK a CZ, ktory prevodovku vyberie, rozoberie, opravi, zlozi, nahodi a odovzda auto v jeden den, niekedy dokonca poobede, nie vecer? Poznas taky servis?
Toto nie je frajerina, ale realita. Vies, mna moj ucitel denno-denne 8 rokov buzeroval ako maleho chlapca za kazdu chybicku, co som urobil alebo moji chalani.
Nikto nevidi, ze ja musim ist aj na tovar, lebo keby sme mali cakat, kym nam dojfu casti, no...
Takisto som sa naucil mat skoro vsetky casti prevodoviek na sklade, ak mas vobec pojem, kolko penazi to obnasa. Ja sa na nikoho nehram, ked mi niekto zavola alebo napise rano alebo v noci, vzdy mu odpoviem. Akurat v poslednej dobe uz neznasam vecerne telefonaty ohladom prevodoviek. Snad toto ako servisak chapes.
Nikto nie je bez chyb. Ani my, ani Ty, ani nikto. Ale ako mna a mojich chalanov tu poniektori poosierali, samozrejme vratane TEBA, ako na picu robime, ze ojebavame, ze sme drahi atd... Reklamacii mame naozaj malo, ked je problem v prevodovke, riesime ho. 3 sudy co prebehli za tie dlhe roky sme vsetky vyhrali, samozrejme aj sudni znalci za pritomnosti svedkov z inych servisov prevodoviek uznali, ze sme prevodovku urobili vzdy dobre. Lenze ludia chcu, ked donesu k Tebe auto, aby si im popri tom v cene opravy prevodovky opravil motor, napravu atd... Ludia su neznali, ojebavaju, ale su aj solidni.
Ja nepotrebujem nikoho, aby nan sliedil na dielni ako robime, co tobime, aby na smyklavej podlahe dosiel k urazu a nebudeme predsa poucat ludi, ako opravovat prevodovky.
Toto vsetko pisem bez uražky Teba a ostatnych clenov tohoto fora. Ale niekedy sa to uz proste neda. Ako vidis, tiez viem nadavat ale bezne to nerobim ako vela clenov tu. Moderatorov som upozornoval viackrat, ale maju to v paži.
Pomaly uz budem odmietat robit prevodovky vyberana a vkladane v inych servidoch, lebo vela z nich potom svojou neodbornostou prevodovku poskodia s potom nas ohovaraju. Toto nie je ako napiect rozky. Takisto ked si ludia sami namontuju a drbnu tam hocijaky cim lacnejsi olej, alebo nevycistia sustavu... Alebo zle osadia.
My nerobime preto, aby sme za rok skoncili. Chceme to robit dlho a dobre. Aby boli zakaznici spokojni. Nepotrebujeme sa nabalit a vybodnut sa na to.
Ja tiez pocuvam od zakaznikov, aky je arogantny Simik, takisto dolu pri Komarne vklada jazdene prevodovky z "Talianska" za tazke peniaze, ako v Blave robis na hovno a dokonca jedneho zatvorili, dalsi je nezofpovedny, v Cechach ako v Ostrave ojebavaju, nebudem ani menovat... Takisto ze nodia menice do Holandka a taketo sprostosti. Iba sa vzdy zasmejem. Ako jeden servisak vsetky prevodovky od seba strieka sroby na ruzovo atd.
Kazdy je na nieco odbornik. Ty na BMW, niekto na Audi, niekto robi len elektriku.
A kazdy zanechava za sebou mensi ci vacsi kus prace, ktora je bud na hovno alebo dobra. My sa snazime robit dobru. Ale neznasam, ked z nas tu poniektori robia hovada a pritom u nas ani neboli. Stale investujeme do servisu ako malokto. Kedze robime vela znaciak, mame u nas original diagnostiku na BMW, ( aj najnovsie ) Mercedes-Benz Star, 2x VAS, VCDS, Launch atd... Aktualizacie kupujem, par rokov stare diagnostiky davam prec a kupuju sa nove. Zdvihaky menime pomaly kazdeho 1,5r. Na dielni je vzdy cisto, zivicova podlaha sa umyva a odmastuje vzdy na fajtont v kazdy den.
Velakrat auto odovzdavam alebo preberam po pracovnej dobe.
Ale na co to tu vobec pisem? Myslite si kto chcete co chcete, i ked ma to velakrat naserie rozne premudrele prispevky na nasu adredu, nic s tym neurobim. Preto ked pocujem , ze je niekto z BMW klubu a mame mu robit prevodovku, zjezia sa mi chlpy s rovno velakrat poviem, nebudeme Vam to robit, lebo tu na tomto klube je vela mudrakov, ktori su lepsi ako my, treba sa obratit na nich.
Takze asi tolko k tomu.
A propo - minule som si pozeral Tvoju stranku a nemas tam ziadny nazov firmy (teda aspon som nevidel) , ziadna sdresa... Tiez by som mohol povedat, ze fantomova firma...

A odpravedlnujem sa za obcasne preklepy, pisem zvacsa z mobilu, vela Vam ani neviete dokonca za jazdy...

Lesky
Auto: BMW e61 530 xD 2006

Štvrtok, 22. Mája 2014, 07:33

Taktiez odporucam ZF, perfektny pristup od zaciatku az do konca, este som hadam nestretol nikoho, kto by bol nespokojny.
BMW 530xD 170kW 2006 e61
Volvo S40II 2.0TDi 2004 100kW - ex

msakac33

Štvrtok, 22. Mája 2014, 07:44

lubomt napísal:
Vari sme sa niekedy stretli?

stretli
lubomt napísal:
Bol si niekedy u nas?

bol
lubomt napísal:
Ako si dovolujes vobec ma takto nazyvat?

pretoze pomenuvavam veci pravymi menami a nedavam si servitku pred usta
lubomt napísal:
Co Ty vlastne robiš, že si dovoľuješ toto o mne napisať?

no hlavne neojebavam ludi....inak akoze keby som robil aj neviem..primara v nemocnici tak si môzem dovolit nieco take napisat o tebe a keby ze robim predavaca v Bille tak uz si to dovolit nemôzem? :roll:
lubomt napísal:
Za nick sa vie každy frajer schovať, že áno?

niekto sa schovava za nick a niekto za zamestnancov, ked je problem vsakze :mrgreen:
lubomt napísal:
Tu na tomto fóre sa stále utvrdzujem, že ohovarať niekoho vie ktokoľvek.

ak je dôvod, preco nie :-s
lubomt napísal:
Preto sem aj málo chodím.

skôr preto, lebo si tu uz par ludi ojebal, preto sem malo chodis [-(
lubomt napísal:
K tej jeho prevodovke - na opravu celej mam určite lepšiu cenu.

srandista, da sa aj na SVK za lepsie ceny ako mys ty a ked nie tak v PL, osobne som daval robit prevodovku v AT ( Austria ) za taku istu cenu ako mas ty

lubomt

Štvrtok, 22. Mája 2014, 07:52

Ked tak konkretizuj problem a nepis bez toho chujoviny. Kohoze sme teda ojebali? Naco si teda bol u nas, ked sme podla Teba ojebavaci? To ze sa Ti nieco nepacilo neznamena, ze tu budes bezdovodne na nas kydat, rozumies? A nikoho sme neojebali, to si zapis za usi !!! To ze tu niekto nieco napise, to neznamena ojeb. To mozem aj ja na Teba napisat cokolvek. Teba tak akurat ignorovat, zasran. To by som rad vedel, s cim Ty asi robis ale samozrejme to sa tu nik nedozvie

msakac33

Štvrtok, 22. Mája 2014, 08:10

lubomt napísal:
Ked tak konkretizuj problem a nepis bez toho chujoviny. Kohoze sme teda ojebali? Naco si teda bol u nas, ked sme podla Teba ojebavaci? To ze sa Ti nieco nepacilo neznamena, ze tu budes bezdovodne na nas kydat, rozumies? A nikoho sme neojebali, to si zapis za usi !!! To ze tu niekto nieco napise, to neznamena ojeb. To mozem aj ja na Teba napisat cokolvek. Teba tak akurat ignorovat, zasran. To by som rad vedel, s cim Ty asi robis ale samozrejme to sa tu nik nedozvie

tak hele blbečku ... ojebali a nielen mna ano?..to si zapis zase za usi ty =D>

a do zasranov si nadavaj doma tatkovi alebo detom, ak ich mas :twisted:

chces vediet co robim? nic ! odkedy som vyhral v GB euromiliony nerobim nic http://www.hazardni-hry.eu/novinky/2012 ... liber.html \:D/

lubomt

Štvrtok, 22. Mája 2014, 08:17

Tvoja vypovedna hodnota prispevkov je 0, slovom nula ! Ze som fuser, klamar si hovor inemu! Co prispevok, to o nicom. Taki co najviac kricia su navacsi debilkovia. Ja sa za nikoho neskryvam a hocikedy sa s kymkolvek stretnem, kdezto Ty si tu len NICK. No daj este, chudák

msakac33

Štvrtok, 22. Mája 2014, 08:20

lubomt napísal:
Tvoja vypovedna hodnota prispevkov je 0, slovom nula ! Ze som fuser, klamar si hovor inemu! Co prispevok, to o nicom. Taki co najviac kricia su navacsi debilkovia. Ja sa za nikoho neskryvam a hocikedy sa s kymkolvek stretnem, kdezto Ty si tu len NICK. No daj este, chudák

vratane teba, vsakze :thumbup: :thumbup:
a hlavne na sude zobracik :mrgreen:
Naposledy upravil/-a msakac33 v Štvrtok, 22. Mája 2014, 08:21, upravené celkom 1 krát.

TT-SIMIK
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 22. Mája 2014, 08:20

Pozri ja som ti to pital bez podpichovania,to bola prva veta!!!Len ma to zaujimalo....Ako dobre robis to vies ty,ja som 3roky do zadu poslal k tebe par zakaznikov a vies ako to dopadlo.Mozno nahoda,mozno zla konstalacia hviezd,mozno zle dni.Aj ja mavam,ale Rozmazavat to nebudem a radim ani tebe...:))))Bolo to davno...Aby sme sa zase nedostali niekam kam nechceme....Ale mozno uz po takom case robis uz inu robotu,to uz neviem posudit a preto ta ani nebudem sudit ani nic.Odomna tu na klube nebudes citat podryp....Mam svojeho prevodovkara krory mi urobil prevodovky o 20-30% lacnejsie ako konkurencia,este sa mi ani jedna prevodovka(auto)nevratilo....a poviem ze z prevodoviek nemam ani €,nepotrebujem......Arogantak som neni,ale obcas menim styl hovoru,50 hovorov denne,obcas uplne hlupe otazky,ked niekto o 23.00 zavola ze chce krytku ostrekovaca,alebo opravit auto...slusne sa opytam ze ci by to nepockalo do zajtra,a poviem nech si zavola rano.....sme ludia a obcas tocje proste tak....:))Ano adresu nemam,lebo by sem ludia chodili ako na klavir robim skoro tyzden dopredu na objednavku a nechcem riesit moc ako minule ked prislo auto len tak po znamosti a ja som mu povedal bohuzial,palil som ja na vyjazd,robime na 2,3 miestach takze tak....adresu si vie tak ci tak kazdy podla ica najst......

Lubo ja ti zelam fakt nech sa ti dari a nech mas vela spokojnych zakaznikov.....UPRIMNE

Caff....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných