... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

igel
Autor témy
Kraj: Bratislavský

E61 zvlastne spravanie sa radia a CD

Nedeľa, 11. Mája 2014, 16:07

Poradte mi prosim, v aute vacsinou pocuvam CD. Ale obcas po nastartovani prepne na radio. Ale iba obcas. Je mozne ze auto si nepamata co som mal pustene naposledy? Dalsia vec, neustale sa mi spustaju rakuske dopravne informacie. Da sa nejako obmedzit aby som mal dopravne informacie len z tych zdrojov ktorym to povolim? Ze by vymazat vsetky stanice z AM aj FM a nahadzat tam len tie ktore chcem?

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: E61 zvlastne spravanie sa radia a CD

Pondelok, 12. Mája 2014, 01:49

igel napísal:
Poradte mi prosim, v aute vacsinou pocuvam CD. Ale obcas po nastartovani prepne na radio. Ale iba obcas. Je mozne ze auto si nepamata co som mal pustene naposledy? Dalsia vec, neustale sa mi spustaju rakuske dopravne informacie. Da sa nejako obmedzit aby som mal dopravne informacie len z tych zdrojov ktorym to povolim? Ze by vymazat vsetky stanice z AM aj FM a nahadzat tam len tie ktore chcem?

Treba vypnut funkciu TP na dannej stanici a nebude prepinat na dopravne spravy.

igel
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Re: E61 zvlastne spravanie sa radia a CD

Streda, 28. Mája 2014, 21:52

Rakuske dopravne informacie som uz vykuril. Ostava len posledny problem, preco si auto nezapamata ze stale pocuvam CD. Neustale prepina na radio. Uz ma to fakt zacina stvat. Nechapem to. Pocuvam CD, odparkujem, rano nastartujem a je tam radio a dokonca na neobsadenej pozicii, takze len susti.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných