Streda, 25. Decembra 2013, 10:13
Ahoj teraz som si prerabal svoje auto,a preto viem na 100% co ti treba,kedze som mal krasne moznost komplet si poprehadzovat veci z mpacket auta na moje.
Takze narazniky prahy samozrejmost,k prahom ti nic netreba vsetko sedi,predok ti treba podnaraznikova cast v com je vonkajsi teplomer,podblatniky neries su v nich len minimalne rozdiely ktore ak si zrucni zmaknes za 5minut s malou bruskou.Naraznik ma rovnake uchyty jedine co treba je z hlinikovej rozpery treba dva uchyty prenitovat z krajnich poloh o jedno miesto viac dovnutra,budu to take male uska z umelej hmoty ktore drzia k rozpere dva nity.
Zadny naraznik ma bocne tie velke plastove drziaky rozdielne lebo packet ide viac dole a tym padom ti standard nebude na spodku sediet to znamena ze ho nebudes na spodnom srobe vediet prichytit ale zas to nie je az taka tragedia ale rozdiel tu badatelni je.Dalej pri zadku potrebujes tu spodnu umelohnmotnu krytku co je s 3 matkami pricchytena o kasnu ako je rezerva,kedze paket je o vela viac nahnuty dovnutra to treba 100%
Bmw 530D A/T E60 Orientalblau metalic M-Packet
Audi A3 8P 2.0TDI PD S-Line Lamborghini gelb
Seat Alhambra 1.9 TDI PD Tiptronic
Alfa Romeo 156 SW 2.4 m-jtd 210PS,470Nm-EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD-EX
Peugeot 206 Roland Garros-EX
Škoda Favorit Silver Line Ex