... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Max1mum
Autor témy
Auto: BMW 530xd F10
Kraj: Nitriansky

Vyhrievanie sedadiel - montáž

Sobota, 9. Novembra 2013, 16:25

Chcel by som sa spýtať, či mi niekto vie poradiť ohľadne domontovania vyhrievania sedadiel.
Kúpil som kožený interiér na moju E60tku a sú tam nejaké konektory navyše.
Nejaký žltý,ktorý nemán kde zapojiť a ešte vodičove sedadlo má nejaký konektor naľavo z boku.
Dalo by sa nejak dorobiť to vyhrievanie? A koľko by to približne vyšlo(finančne)?

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Re: Vyhrievanie sedadiel - montáž

Sobota, 16. Novembra 2013, 02:15

Je to zlozitejsie ako si myslis s tym ohrevom, jedine riesenie asi pre teba bude kupit si univerzalnex rozobrat sedacky a niekam ovladace schovat.original nebude lacny a jednoduchy spas

m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 19. Novembra 2013, 19:37

len na e46 vraj treba nejaku kabelaz, rj, a neviem ci doprogramovanie vyhrevu
e60 na tom bude zrejme podobne, niekedy nechapem preco nebola jednotna kebelaz nezavisle od vybavy
!!! Obrázok ???

PetoK
Kraj: Žilinský

Utorok, 19. Novembra 2013, 19:41

Na E6x je to uplne inak, potrebujes v pripade manual sedaciek moduly vyhrevu sedaciek a ak mas el.sedacky, cele nove drahe sedackove moduly s funkciou vyhrevu a novy stredny panel + kodovanie... nic lacne... samozrejme okrem samotnych sedaciek ktore maju integrovane potahy s vyhrevom... preto je kupa auta bez vyhrevu cisty nezmysel, dorabat to ako original je velmi drahe...

locarno
Auto: Non BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 19. Novembra 2013, 21:15

Ked som kupoval auto, práve som vypustil jednu krasnu 530d v pakete len preto že nemala výhrev.. Kupil som si auto s výhrevom, hovorím si fajn :D :D a teraz po 2 rokoch riešim výmenu za komfortne sedadla :mrgreen: :mrgreen: Človeku nikdy nie je dost :D :D
Jano

RACERMAN
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 19. Novembra 2013, 21:29

jedina vec co mi na mojom aute chyba...ale spojazdnit komfortne sedadla asi nebude take jednoduche, ako si na tom ?
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 20. Novembra 2013, 12:39

hlavne si tam nebastlite ziadne lacne cinske picoviny, lebo si tym mozte dojebat celu elektriku v aute
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

locarno

Streda, 20. Novembra 2013, 22:52

RACERMAN napísal:
jedina vec co mi na mojom aute chyba...ale spojazdnit komfortne sedadla asi nebude take jednoduche, ako si na tom ?

Už ich mám nahodené v aute, konektory pasuju jedna k jednej, problém je vtom že su inač napinované. Už to mám u človeka ktorý tomu rozumie, v sobotu by som to mal mať spojazdnené. Povedal mi že treba dotiahnut ešte nejaké kable naviac a treba to celé nakodovať. BMW by malo komfortné sedadla davat v základe, za tie lavice sa môžu akurat tak hambit :evil:
Jano

RACERMAN

Štvrtok, 21. Novembra 2013, 13:54

locarno napísal:

Už ich mám nahodené v aute, konektory pasuju jedna k jednej, problém je vtom že su inač napinované. Už to mám u človeka ktorý tomu rozumie, v sobotu by som to mal mať spojazdnené. Povedal mi že treba dotiahnut ešte nejaké kable naviac a treba to celé nakodovať. BMW by malo komfortné sedadla davat v základe, za tie lavice sa môžu akurat tak hambit :evil:

No ja mam kozene vyhrievene predne aj zadne...nie je to az take zle...ked si vsak sadnem do komfortnych u kamosa tak nebe a dudy....ale ked niekto kupi latkove tomu nechapem....
V 325i som mal M kove sportove ale tie sa mi zdali uzke na chrbat dako som sa tam nemestil :D

listu a tlacitka na chladenie si zohnal ? v BMW ? co to vyslo ?
to nakodovanie ides kde davat robit ?

daj potom vediet celkove naklady prosim Ta sedacky za co si zohnal a polozky okolo toho, kablovacka, robota, kodovanie, diky.
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD

RACERMAN

Štvrtok, 21. Novembra 2013, 13:56

voMacK napísal:
hlavne si tam nebastlite ziadne lacne cinske picoviny, lebo si tym mozte dojebat celu elektriku v aute

ak by som sa pustil do prerabky tak vsetko oirigos diely to je jasne :thumbup:
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 22. Novembra 2013, 08:09

voMacK napísal:

dojebanie elektriky je este ta lepsia varianta...no ked zhori auto kvoli takej kktine, tak to uz naserie

RACERMAN napísal:
....ale ked niekto kupi latkove tomu nechapem....

ja som mal na ruke dve podobne auta, jedno malo klasiku kozu bez vyhrevu a paket a druhe (moje) sportove latky s vyhrevom a okrem toho aj dalsiu vybavu ako HUD, softclose, el. kufor atd...

myslim, ze na mojom mieste by si urobil to iste :) latky sa musia vysavat a horsie sa cistia ak ich znecistis
naopak vyhody oproti kozi su ze ked je cez leto horko, tak sa na nu neprilepim a nemam taky mokry chrbat a cez zimu takisto nie su pri sadnuti do studeneho auta take ladove

pre mna su ideal bud odvetravane alebo polokoza

RACERMAN

Piatok, 22. Novembra 2013, 10:23

PeqpeK napísal:
dojebanie elektriky je este ta lepsia varianta...no ked zhori auto kvoli takej kktine, tak to uz naserie

ja som mal na ruke dve podobne auta, jedno malo klasiku kozu bez vyhrevu a paket a druhe (moje) sportove latky s vyhrevom a okrem toho aj dalsiu vybavu ako HUD, softclose, el. kufor atd...

myslim, ze na mojom mieste by si urobil to iste :) latky sa musia vysavat a horsie sa cistia ak ich znecistis
naopak vyhody oproti kozi su ze ked je cez leto horko, tak sa na nu neprilepim a nemam taky mokry chrbat a cez zimu takisto nie su pri sadnuti do studeneho auta take ladove

pre mna su ideal bud odvetravane alebo polokoza

tak jedna vec je ista koza bez vyhrevu nie dobra kobinacia...
presne preto by som rad riesil odvetravane to je jedine co mi na kozi chyba inak mi nevadi nic...aj v zime ten vyhrev to dost rychlo ohreje
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD

PetoK
Kraj: Žilinský

Piatok, 22. Novembra 2013, 12:29

Práve preto som kupoval auto kde je všetko a nič nemusím dorábať... komfort size s perforovanou kožou, výhrev, odvetranie a aj masáž... na strednom paneli mám všetky tlačítka... \:D/

RACERMAN

Piatok, 22. Novembra 2013, 13:22

Ta masaz ako funguje ? co to robi konkretne ?
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD

locarno

Piatok, 22. Novembra 2013, 20:28

Tým že som mal vyhrievanie a nechcel som menit strednú konzolu, tak som hladal komfortsitze len s vyhrievaním - masáž a vetranie som vypustil.
Jano

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných