... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

matej1595
Autor témy
Auto: Bmw e60, 530xd
Kraj: Žilinský

Blbnutie svetiel prosim potrebujem rychlu pomoc

Sobota, 9. Novembra 2013, 13:51

Nazdar chalani stala sa mi taká vec menil som žiarovky do hmloviek na mojej e60tke vybral som predné svetlá odpojil ako mi radil mareko258 následne som vymenil hmlovky chcel som vidieť hneď rozdiel tak som zapol svetlá + samozrejme manuálne hmlovky ( v aute ) ale svetlomety som ešte nemal nahodené ani pripojené na konektori iba hmlovky! Nahodil som svetlomety všetko zatvoril kapotu a sadol do auta. Po zopnutí kľúča ( svetlá mám v polohe auto čiže do ľava ) mi zasvietil len jeden xenon a rozsvietili sa mi automaticky hmlovky neukazovalo ich ani na prístrojovke vypol som ich tak že som normálne zatlačil tlačítko, keď som ich znova zapol stiskom tlačítka tak už ich ukazovalo aj na prístrojovke. ( čo mi predtým nikdy nerobilo zapol som svetlá hmlovky som musel zapnúť manúalne stiskom tlačítka ) chcem sa spýtať ako mi to mohlo takto zblbnúť??? :( :( :( Myslíte že keď napojím diagnostiku vymažem všetky chyby pôjde všetko ako má??? :( alebo resp. neviete čo by mi mohlo pomôcť?? :( Ďakujem za rýchlu odpoveď fakt ma to štve neviem vôbec čo mám robiť :x

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Blbnutie svetiel prosim potrebujem rychlu pomoc

Sobota, 9. Novembra 2013, 14:00

Zamkni auto na pol hodinu, a vyskušaj, malo by sa to vratit tak ako to bolo...........
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

matej1595
Autor témy

Sobota, 9. Novembra 2013, 14:03

Ďakujem auto je zamknute iba predna kapota otvorena počkám ešte ale riadne som to pokašlal teda ako pozerám......
TT-SIMIK napísal:
Zamkni auto na pol hodinu, a vyskušaj, malo by sa to vratit tak ako to bolo...........

matej1595
Autor témy

Sobota, 9. Novembra 2013, 14:35

Takže bol som v aute a stále rovnako nesvieti jeden xenon a tie hmlovky zapina samozrejme vyhadzuje nejake chybove hlasky neviete co stym? :( :(

PetoK

Sobota, 9. Novembra 2013, 14:38

Skontroluj ci si zapojil konetory do svetiel spravne,resp.ci sa ti nepovytiahol niektory pin.

BTW,odkial si? Ak chces dobehni,poriesime to...

matej1595
Autor témy

Sobota, 9. Novembra 2013, 14:44

Nazdar som z Martina ty si odkial??? Mohol by som dobehnúť??? Resp. kolko by to vyšlo??? Dík za skorú odpoveď :/
PetoK napísal:
Skontroluj ci si zapojil konetory do svetiel spravne,resp.ci sa ti nepovytiahol niektory pin.

BTW,odkial si? Ak chces dobehni,poriesime to...

matej1595
Autor témy

Sobota, 9. Novembra 2013, 15:19

Takže vyhadzuje mi chybové hlášky: dipped beam a cornering lights čo je v preklade stretávacie svetlá a natáčacie svetlá neviete mi niekto poradiť???

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 11. Novembra 2013, 00:13

matej1595 napísal:
Takže vyhadzuje mi chybové hlášky: dipped beam a cornering lights čo je v preklade stretávacie svetlá a natáčacie svetlá neviete mi niekto poradiť???

to bez diagnostiky naozaj tazko povedat. Je eventuelne aj moznost, ze zdochol LMA modul (RJ svetiel), v tom pripade vymena za novy + programovanie.....
Nestresuj, su to len svetla...... Su aj horsie veci co mozu odist :)

gabikh
Auto: 535d e60, F07 530xd
Kraj: Prešovský

Sobota, 16. Novembra 2013, 02:27

Tak tvoj problem je velmi jednoduchy. Zapinanie hmloviek je automaticky ked ti nesvieti xenon, ktory ti ako pises nesvieti. But ti odysla vybojka (dipped beam) alebo nieco ine ako napr. RJ xenonu. Cornering lights je natacanie svetiel, a ak si nieco vrtal v svetle alebo s nim niekde jebol, tak sa ti tam mohlo nieco zaseknut ako mne, a pri plnom volante doprava mi ostava vysiet xenon vytoceny do prava, pri novom statrte sa napravi, zajttra to idem opravit. A dalsia mkznost je ze mas na chuja zalozeny konektor svetla a svetlo ti neide ako ma a badze chybu xenonu a natacania

matej1595
Autor témy

Nedeľa, 17. Novembra 2013, 14:23

uz som to vyriesil PetoK mi poradil ze je to len zblbnute odpojit baterku na chvilu vsetko as vyresetovalo vsetko ok oprava 0€
gabikh napísal:
Tak tvoj problem je velmi jednoduchy. Zapinanie hmloviek je automaticky ked ti nesvieti xenon, ktory ti ako pises nesvieti. But ti odysla vybojka (dipped beam) alebo nieco ine ako napr. RJ xenonu. Cornering lights je natacanie svetiel, a ak si nieco vrtal v svetle alebo s nim niekde jebol, tak sa ti tam mohlo nieco zaseknut ako mne, a pri plnom volante doprava mi ostava vysiet xenon vytoceny do prava, pri novom statrte sa napravi, zajttra to idem opravit. A dalsia mkznost je ze mas na chuja zalozeny konektor svetla a svetlo ti neide ako ma a badze chybu xenonu a natacania

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 17. Novembra 2013, 19:14

gabikh napísal:

myslim, ze cornering lights je prisvetlovanie a adaptive headlights su prave tie natacacie...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 7 neregistrovaných