... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Autor témy
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

E61 otvorenie kufra nohou

Štvrtok, 26. Septembra 2013, 07:17

caute, nic podobne som tu nenasiel, mam v aute CA aj electric trunk lid a ani za pana neviem kufor otvorit pohybom nohou pod zadnym naraznikom

ako to ma po spravnosti fungovat? je mozne, ze tam bude nejaky zaspineny snimac alebo ako to snima?

dik

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: E61 otvorenie kufra nohou

Štvrtok, 26. Septembra 2013, 07:25

:mrgreen: :mrgreen:
Mozes nozkou mavat kolko chces...toto sa davalo az do F10/F11 od roku 2012
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PeqpeK
Autor témy

Štvrtok, 26. Septembra 2013, 07:31

voMacK napísal:
:mrgreen: :mrgreen:
Mozes nozkou mavat kolko chces...toto sa davalo az do F10/F11 od roku 2012

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry:

bruno75

Štvrtok, 26. Septembra 2013, 16:02

Jedine, ze by si si zaplatil cernoska, ktoreho by si nohou kopol do zadku a on by vybehol a otvoril ti kufor... :mrgreen:
ja mam na E60 tiez CA a dokonca ani elektircke zatvaranie kufra sa nedalo na sedane urobit... mozem byt rad, ze aspon mi pruzina kufor otvori - na E39 nebolo ani to... :?

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 26. Septembra 2013, 20:40

to kopanie nohou by sa dalo dorobit, šikovny elektrikar by urobil obvod, ktorý by dokázal urobit to isté čo tlačítko na otvorenie pod lištou....tiež som nad tým uvažoval,ale v mojom prípade je to zbytočne...))))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

PeqpeK
Autor témy

Piatok, 27. Septembra 2013, 09:46

TT-SIMIK napísal:
to kopanie nohou by sa dalo dorobit, šikovny elektrikar by urobil obvod, ktorý by dokázal urobit to isté čo tlačítko na otvorenie pod lištou....tiež som nad tým uvažoval,ale v mojom prípade je to zbytočne...))))))

akurat, ze do toho naraznika sa nekope ale iba sa zamava pod nim s nohou, to by uz bolo zlozitejsie

kua lebo vies kara jak prasa, idem s plnymi rukami a musim to vzdy polozit alebo otvorit dialkovym, ostuda

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 27. Septembra 2013, 12:15

Jasne že som nemyslel doslovné kopanie..))))))Dalo by sa to urobit tak isto ako funguje elektronicka zavora proti privretiu na garažovych branach...laicky povedane...)))ale držme to v teoretickej rovine..))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

alfi666

Piatok, 27. Septembra 2013, 12:38

Zrovna s tou svetelnou zavorou nie :) lebo ta potrebuje "odrazku" na druhej strane... ale s ultrasonickym senzorom ano (nieco ako parkovaci senzor)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

PetoK
Kraj: Žilinský

Piatok, 27. Septembra 2013, 12:54

Hoši, nevymyšlajte <>viny... kopat nohou okolo auta jak retardi z ustavu ? Vsak si normalne otvorim kufor tlacitkom na ovladaci, a nie ako kkt v reklame, uz ani neviem aka automobilka to vymyslela, aby mohli cim ohurit blbeckov... v poslednej dobe sa mi paci, ako ludi masiruju uplnymi kktinami v reklamach len aby zaujali... auto v reklame uplny srot, lenze ma autoradio s MP3 a navigaciou, tak to musi byt absolutna SUPA auto a treba to ist okamzite kupit, aby ste boli IN... alebo lacne SUV z papiera, ale iba v nom zazijete INY pohlad na mesto... a podobne... :lol: :lol: :lol:

PeqpeK
Autor témy

Piatok, 27. Septembra 2013, 12:56

alfi666 napísal:
Zrovna s tou svetelnou zavorou nie :) lebo ta potrebuje "odrazku" na druhej strane... ale s ultrasonickym senzorom ano (nieco ako parkovaci senzor)

ale stale by to bolo nerozumne, lebo by sa to asi tazko integrovalo aby to fungovalo s CA
a keby to s CA nefungovalo, tak by sa mohlo stat, ze by mi to napr pri cuvani po travniku otvorilo kufor, au :D

cize uz sme von aj z tej teoretickej roviny, sakra!

@PetoK
podla na je to dost dobra ficura nakolko sa mi dost casto stava, ze idem k autu s plnymi rukami a musi mi kufor otvarat frajeka...a kedze mam kluc vo vacku tak sa musim priblizit ku kufru aby sa otvoril, vyzerame potom jak z pomocnej pri tom aute

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 27. Septembra 2013, 12:58

Hlavne si treba vyskúšať jednu vec.
Či auto rozpozná prítomnosť DO, keď človek stojí pri kufri, nakoľko v aute sú na to smerové antény a či by vôbec vedelo zareagovať na oblbnuté tlačidlo, pokiaľ by auto DO stojace pri kufri nezaregistrovalo.
A ak aj rozpozná, či by vedelo zareagovať na tlačidlo otvárania kufra aj vtedy, keď síce DO je nablízku, ale auto nie je odomknuté.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

PeqpeK
Autor témy

Piatok, 27. Septembra 2013, 13:01

mexican napísal:
Hlavne si treba vyskúšať jednu vec.
Či auto rozpozná prítomnosť DO, keď človek stojí pri kufri, nakoľko v aute sú na to smerové antény a či by vôbec vedelo zareagovať na oblbnuté tlačidlo, pokiaľ by auto DO stojace pri kufri nezaregistrovalo.
A ak aj rozpozná, či by vedelo zareagovať na tlačidlo otvárania kufra aj vtedy, keď síce DO je nablízku, ale auto nie je odomknuté.

antena je aj v kufrovych dverach pokial viem, preto musim stat pri kufri ked chcem aby ho frajerka vedela otvorit

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 27. Septembra 2013, 13:15

Nebude to asi len tak hoc aka kokotinka, kedze to pokial viem reaguje len pokial stoji clovek pri prdeli auta. [a ma kluc pri sebe]
Cize neni to take sproste a urcite nie jednoduche.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

bruno75

Piatok, 27. Septembra 2013, 14:12

To, co popisuje PeqpeK doverne poznam, aj ja by som taku ficurku v E60 uvital, urcite nie som sikovny elektrikar (takze viac-menej teoretizujem), ale ak by sa zohnalo cidlo CA, ktore je v kazdej klucke, prepojilo by sa to na zamkovy mechanizmus kufra a cidlo by sa umiestnilo niekde na spodnu hranu naraznika, teoreticky by to mohlo fungovat...
Otazkou je, ci by to dokazalao reagovat aj na priblizenie (dotyk) nohy v topanke na naraznik (cidlo), tak ako to reaguje na polozenie ruky na klucku...
nech sa nejaky schopny elektrikar vyjadri...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 7 neregistrovaných