... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

scooby008
Autor témy
Auto: BMW 5 Touring
Kraj: Bratislavský

bluetooth parovanie

Streda, 28. Augusta 2013, 16:24

Caute
Mam toto afto asi 3 tyzdne, takze este neviem vsetko ovladat na 100%. Pokusal som sa naparovat telefon z aftom. Kde a ako to v MENU spravit ovladam, s tym som nemal problem. Predtym tam boli nejake 2 telefony od predchodzieho majitela tak to so pomazal. Potom som dal hladanie a parovanie s iPhone5. Telefon ma promptne na zadanie cisla, zadam napr. 0000, potom auto sa opyta na PIN a tiez zadam 0000, problem je ze auto mi vypise chybu, ze nemohol naparovat. Napadla ma len jedna otazka ci SW v aute proste ma staru verziu BT protokolu, ktory nema iPhone5. Skusal som to aj s iPhone4S, ale tiez nic. Dokonca som to skusal s nejakou starou Nokiou, takou obycajnou a ten isty problem. To sa este nejak resetuje alebo proste mam smolu a nerozbeham to? Moje afto je 525xd rocnik 2008, verziu firmware v afte neviem aku mam, ale ak date navod tak mozem pozret.

Inak napada ma dalsia otazka, v laktovke mam teleon resp. take to puzdro alebo ako to nazvat, to co dotoho akoze pasuje, aky telefon?

V starom afte som mal radio s BT, na ktorom som si vzdy naparoval aktualny telefon aby som mohol volat v afte, takze rad by som mal tento isty komfort aj tuna.

dik

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Re: bluetooth parovanie

Streda, 28. Augusta 2013, 16:54

Skus pohladat v indexe tem, Tvoj problem tam uz bol na 100% rieseny...
bmw5-e60-e61/citaj-ako-prve-index-tem-linky-pravidla-navody-t57589.html
nic si z toho nerob, toto sa tu pise takmer kazdemu "novacikovi"... :mrgreen:

Užívateľov profilový obrázok
Altair
Auto: Jumper 2.3hdi
Kraj: Prešovský

Streda, 28. Augusta 2013, 21:30

Nokia 6310 i dnes som to vyrval a zospodu bola nalepka.
:bmwball:
BMW e53
Citroen Jumper
BMW e60 530 xd ex
BMW e39 530d ex
vw polo 1.4 tdi pd ex

Užívateľov profilový obrázok
M3driver
Kraj: Bratislavský

Piatok, 30. Augusta 2013, 07:05

myslim ze parovanie ti neprebehne pokial tam nechas ten adapter v laktovke. ja som ho vybral von a hned sa podarilo...
M3 -> Ducati

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných