... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Max1mum
Autor témy
Auto: BMW 530xd F10
Kraj: Nitriansky

E60 530d diagnostika

Streda, 21. Augusta 2013, 13:46

Vopred sa ospravedlňujem, ak to tu už niekde bolo, ale nenašiel som nič.

Chcel by som sa spýtať, či by ma niekto vedel naučiť základy pracovania s diagnostikou,kúpil som si kábel, 2 DVDčka programov a neviem, s ktorým začať, ako to nakonfigurovať ani nič. Vedel by mi to niekto ideálne osobne vysvetliť, alebo poskytnúť nejaký dobrý manuál a odporučiť, ktorý program používať?
Tu je zoznam programov, ktoré k tomu boli:

Obrázok

Nachádzam sa v BA po večeroch pondelok,utorok, streda, alebo potom celé dni v NR štvrtok,piatok,sobota,nedeľa.
Je tu niekto, kto by mi vedel pomôcť? Ďakujem.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: E60 530d diagnostika

Streda, 21. Augusta 2013, 16:54

Max1mum napísal:

Chcel by som sa spýtať, či by ma niekto vedel naučiť základy pracovania s diagnostikou,kúpil som si kábel, 2 DVDčka programov a neviem, s ktorým začať, ako to nakonfigurovať ani nič. Vedel by mi to niekto ideálne osobne vysvetliť, alebo poskytnúť nejaký dobrý manuál a odporučiť, ktorý program používať?

Obrázok

Nachádzam sa v BA po večeroch pondelok,utorok, streda, alebo potom celé dni v NR štvrtok,piatok,sobota,nedeľa.

kamo asi ta sklamem, ale ludia, co to naozaj vedia sa to naucilii tvrdou pracou, skusenostami a casto aj metodou pokus/omyl
odporucam ti si tie spomenute vecery vyhradit na studium a skusanie si kodovania na vlastnych autach...

to je ako keby prides k liecitelke, ze dobry zaujima ma liecitelstvo boli by ste taka dobra a naucila ma to?

a este trosku k veci... kazdy program je urceny na trosku inu vec

PetoK
Kraj: Žilinský

Streda, 21. Augusta 2013, 16:59

Presne tak... vsetko je na nete, hladaj a studuj, hlavne zahranicne weby...

Takychto naivnych ludi zboznujem... ono to nie je len si kupit dake kabliky... potrebne info ti nikto normalny free neda... =;

lubomt
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 18:24

Peqpek - pouzil si uplne moje slová. Takisto nikoho neucim na com som drel dlhe roky. Poradit poradim, ale zase odtiaľ-potiaľ

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 22. Augusta 2013, 20:28

Dajte mi svoje dlhorocne know-how a ja Vas za to pozvem na zmrzilnu! :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 23. Augusta 2013, 01:03

Max1mum napísal:

Obrázok

Nechem tvoje radostne pocity z vyhodnej kupy programov a kablika sklamat, ale realita asi bude ina. Myslim, aj ked velmi nerad, ze nenajde sa tu vela ludi, ktori by boli ochotni s tebou stravit v BA vecerne pondelky, utorky a stredy a potom v Nitre stvrtky, piatky, soboty a nedele a zaucat ta do tajov prace s tymito vecami.......... Minimalne neocakavaj aby to niekto robil z lasky k tebe alebo z toho dovodu, ze sa nudi a nema co robit.
Ti ludia co sa v tychto veciach vyznaju, maju dost vela dolezitejsej prace, teda aspon myslim.
Ozaj, a za akym ucelom si si kupil cely tento "balik" vybavenia?
Chces nedajboze podnikat a poskytovat diagnosticky servis?
Lebo ak by si o tuto sferu zaujem mal, tak v prvom rade treba, tak ako pisu kolegovia hore, popracovat sam na sebe. Vies vobec vymenovat hlavne elektronicke jednotky vozidla trebarz E60, popisat naco sluzia, co robia a ako funguju? To by si mal vediet, ak ich chces diagnostikovat alebo s nimi nieco riesit....
:)

Poznam firmu ktora robi technicku podporu a skolena v oblasti diagnostiky bmw. No program a vybavenie, ako aj jeho nasledovne aktualizacie si musis zakupit priamo u nich. Potom sa ti budu venovat a mozno ta nieco zaucia.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných