... všetko o BMW ...
miloss napísal:Dobry vecer mam BMW e60 - 535d r.v. 2008 prevodovka GA6HP26Z auto ma najazdene 98000km dal som vymenit olej v prevodovke dali mi tam Ravenol atf 6hp fluid . No zistil som to az po vymene bola spravena aj adaptacia auto radi lepsie vsetko ok ale zatial som presiel len 200km na nom!Mate niekto skusenosti s tymto olejom ??? Je to problem ze sa tam nedal orig.olej???Samozrejme bola tam vymenena aj vana s filtrom!!!Za reakcie vopred dakujem.
locarno napísal:... ZF Pakra do Ciech...
locarno napísal:Do dvoch tyzdnov pojdem na výmenu aj s preplachom do ZF Pakra do Ciech, potom napíšem skúsenosti. Výmenu budem absolvovat uz po druhýkrát, pred 60tis. som bol u LuboMT.
locarno napísal:Do dvoch tyzdnov pojdem na výmenu aj s preplachom do ZF Pakra do Ciech, potom napíšem skúsenosti. Výmenu budem absolvovat uz po druhýkrát, pred 60tis. som bol u LuboMT.
dimensionone napísal:aj ja sa tam chystam, mne povedali cenu kompletu s preplachom (co je vraj 10-12 litrov oleja), vratane prechodky, filtra s vanou - cca. 7 500 CZK, co je 350 EUR, co je bezkonkurecna cena, navyse mi povedali, ze tam vedia urobit aj diagnostiku prevodovky programom od ZF a to je samozrejme v cene. Urcite sa mi tych 400 km cestovat oplati.