... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

drroman
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Problemy po vymene svodu

Piatok, 31. Mája 2013, 00:20

Ahoj,mel jsem praskle svody na e 61,auto jelo v pohode bez chybovych hlasek,ale po vymene svodu zacalo vyrazne klepat,takovy pravidelny kovovy zvuk a na volnobeh jakoby obcas nepravidelne zakolisa volnobeh,jakoby na milisekundu prida a hned ubere.jede to podstatne lepe,nez se staryma svodama,ale klepe jak by tam nekdo klepal kladivkem a rozsvitila se hlaska o zvysenych emisich a sviti kontrolka motoru.nevite nekdo co jsem tam mohl zadrbat?mohl jsem vytazenim a zpetnym nahozenim poskodit treba vstrik?jeste jsem si vsimnul,ze pri startu a pri prudsim pridanim plynu v motoru jakoby neco odfoukne.jsem z toho docela na nervy nechci s tim jezdit at mu jeste neublizim.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Problemy po vymene svodu

Piatok, 31. Mája 2013, 09:08

auto nedymí???
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

drroman
Autor témy

Piatok, 31. Mája 2013, 09:12

Nedymi,jen klepe kontrolka motoru zhasla,emise taky volnobeh uz je klidny,to odfouknuti byla moje blbost,vyskocilo mi cidlo ze sani :oops: ,ale pravidelne klepe to klepani se zvysuje s otackama a je zretelnejsi za tepla.regulaci egru jsem taky zkousel odpojit.pred tou vymenou to tam nebylo.vstriky jsem mel krasne ciste krome jednoho na 4valci ten byl zakarbonovany az po ten okrouzek.
Naposledy upravil/-a drroman v Piatok, 31. Mája 2013, 09:18, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 31. Mája 2013, 09:13

treba pozriet korekcie vstrekov......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

drroman
Autor témy

Piatok, 31. Mája 2013, 09:35

Ty byly pred vymenou v toleranci,myslis si,ze to muze mit souvislost s tim jednim vstrikem co byl cerny?ted mi rikal mechos,ze ten vstrik mohl spatne dosednout a muze utikat trochu komprese to pry dela takovy klepavy zvuk

Laco19
Auto: E61 LCI 530xd + E60
Kraj: Košický

Piatok, 31. Mája 2013, 10:00

drroman napísal:
Ty byly pred vymenou v toleranci,myslis si,ze to muze mit souvislost s tim jednim vstrikem co byl cerny?ted mi rikal mechos,ze ten vstrik mohl spatne dosednout a muze utikat trochu komprese to pry dela takovy klepavy zvuk

Ten "cierny" vstrekovac by som urcite vymenil, mozno este predtym zmeral kompresie ci s tym jednym valcom nieco nie je.
Medene podlozky by sa pri montazi mali pouzit vzdy nove (ak chces mat istotu ze nerobia problem) ale bezne sa bez problemov pouzivaju stare - samozrejme po dokladnom vycisteni dosadacich ploch. Problem je ze med stlacenim stvrdne a pri dalsej montazi sa uz tak dobre neprisposobi nerovnostiam, da sa sice "vyzihat" aby zmakla (rozpalit do cervena a schladit vo vode) ale z podlozkami na vstekovacoch som to este nerobil - radsej kupim nove.

drroman
Autor témy

Piatok, 31. Mája 2013, 10:12

Stahl jsem ty vstriky jeste jednou a trochu to asi pomohlo,zajedu do cartecu pro nove a uvidim.nerekl bych ze se neco deje ve valci spise mi ten vstrik netesnil uz drive a podfukoval,protoze i dosedaci plocha te podlozky byla misty cerna a ted to asi nesedlo a fouka to.doufam ze to bude jenom to.jinak auto jede jako blazen i z malych otacek a podstatne klesla spotreba

Etnies_za
Auto: Bmw e61
Kraj: Žilinský

Piatok, 31. Mája 2013, 17:45

ma tak napadlo volozil si vstreky v rovnakom poradi ako si ich vybral ?
BMW E61 525da 2004
BMW F31 320d 2019

drroman
Autor témy

Sobota, 1. Júna 2013, 08:05

Jj,vsechno jak bylo,ale ono si to nejak sedlo a je to v pohode to klepani je uz opravdu minimalni.byl jsem i za kamaradem motorarem,a rikal,ze to z trysek neni.spise uz nejaka vule v mechanice motoru pri tech kilometrech.mam pocit,ze cim vic jezdim tim je to slabsi a je to slysitelnejsi za studena.

Laco19
Auto: E61 LCI 530xd + E60
Kraj: Košický

Sobota, 1. Júna 2013, 19:48

drroman napísal:
Jj,vsechno jak bylo,ale ono si to nejak sedlo a je to v pohode to klepani je uz opravdu minimalni.byl jsem i za kamaradem motorarem,a rikal,ze to z trysek neni.spise uz nejaka vule v mechanice motoru pri tech kilometrech.mam pocit,ze cim vic jezdim tim je to slabsi a je to slysitelnejsi za studena.

Ked vytiahnes z motora 6 vstrekovacov a jeden je viac zakarbonovany ako ostatne, tak na tom valci nieco nie je OK. Ja by som nebol spokojny kym by som nezistil co to je a neopravil to.

drroman
Autor témy

Pondelok, 3. Júna 2013, 07:46

To mas pravdu,ale on nebyl zakarbonovany vic nez ostatni, jen evidentne netesnila ta medena podlozka a byl cerny az nad ni. Spise se dostala komprese az nad tu podlozku a tam se usadila.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných