... všetko o BMW ...
alfi666 napísal:Zdravim pani, netusi niekto z vas ako zmenit jazyk hlasoveho ovladania z nemciny na anglictinu? :)
voMacK napísal:to by som zvazil skor rovno prerabku na CIC..a ta podporuje voice control v anglictine nativne...nehovoriac o milion dalsich vyhod oproti zastaralej CCC, ktoru mas teraz
alfi666 napísal:Aha... a nejake tusenie mate, ze co takato sranda moze stat v BMW?.. co som zhruba hladal po nete, tak to vyzera, ze treba pol auta prekodovat... takze je to na niekolko hodin... tak predpokladam, ze celkom palka :)
Neviem ci sa nejdem radsej ucit nemecky
voMacK napísal:hosi, chapete ma zle...
nemyslel som to zle a uz vobec nie povysenecky!
Ale ked je niekto ochotny dat take peniaze za update infotainment-u, tak si myslim, ze update rovno na CIC je mudrejsia volba...
A mam priamu moznost porovnavat CIC vs CCC prakticky denodenne a verte, ze aj vam by ta CCC zacala pripadat zastaralo..vyvoj ide dalej..
Kolko moze asi stat prerabka na CIC?
PetoK -F10 vs E65 to je velmi diskutabilne
E65 je pohodlnejsia pre zadnu posadku [bez debaty]. Ale pre sofera? Preco? F10 vyhrava vybavou [ano ak opat neratame vybavu pre zadnu posadku] aj odhlucnenim..a ked nie si zrovna obor, tak sa do F10 popraces uplne v pohode :)
Ale som zvedavy na tvoj nazor, boli doby ked som zvazoval aj E65, ale nakoniec som ju zavrhol .....
P.S. Mne aj CIC v mojej F10 pripada zastaralo, ked som videl najnovsiu verziu, co sa dava od 10/2012 :)
voMacK napísal:amen!![]()
![]()
k tomu CCC este - da sa teda do neho dat eng voice control?
Lebo mna jak som kupil E60 strasne nasralo, ze aj ked som ho prepol do ENG, tak Anca furt ocakavala DE prikazy....stetka..
A potom som videl aj komplet zoznam prikazov a ked si to clovek osvoji tak to celkom ulahci cestu..a hlavne musi clovek menej cumiet na display, riadi to hlasom a to prispieva k bezpecnosti premavky.hlavne u cloveka ako ja co sa furt v niecom vrta
airbone napísal:vykasli sa uplne nato. Anglictinu si nacvicis niekde inde a v nemeckom bmw aute sa nauc laskavo tych niekolko fraz po nemecky. Do zivota sa ti urcite nemcina zide!