... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

vladoSL7
Autor témy
Auto: BMW X5
Kraj: Prešovský

e60 huci klima a prevodovka yoistick plus rosi svetlo

Štvrtok, 10. Januára 2013, 17:18

e60 r.v 2008 prvy problem huci mi klima akokeby ventilator vrzgal alebo skor nieco trubky nevem huci to pod nohami spolujazdca vpredu pod otvaracimi dvierkami priestoru spolujazdca ked vypnem gombik klimy nerobi to uz....
druhy problem rosi mi predne jedno svetlo zdola pasik mensi
treti problem prevodovka yoistik ide zle ,zasekava sa a ked dam aj do sportu a manualneho riadenia zadrhava sa akokeby klb nejaky, nejde tk hladko ako kamosovi na jeho takom istom bmw...
potom mi este kusok cudne cerka v motore vprdu pri chladici niekde a aj servo ked pridam asi servo ma cudny zvuk dakujem aspon za nejake odstranenia problemov

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: e60 huci klima a prevodovka yoistick plus rosi svetlo

Štvrtok, 10. Januára 2013, 17:56

to zasekavanie joysticku robilo aj na uplne prvych verziach F10....riesilo sa to v ramci zaruky..
u teba neviem ako..asi len vymenit cele....su tam pod tym nejake dve magneticke kocky, ktore sa zadrhavaju...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Laco19
Auto: E61 LCI 530xd + E60
Kraj: Košický

Štvrtok, 10. Januára 2013, 19:03

Ak by nahodou, mam komplet funkcny joystick zo svojej E61 06/2007 :wink: . No neverim zeby ho koli takej poruche bolo potrebne cely vymenit.

nano01
Auto: BMW 525dA E61 LCI
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 10. Januára 2013, 19:09

V prvom rade na diagnostiku. Neviem odkial si, ale u nas je jeden typek, co robi diag bmw a mini vratane kompl testov. Pouziva orig ISTA ako v BMW. Alebo priamo do BMW, ale to su vsetko taky majstri na prd... Mne blbol EGR, v BMW uz chceli menit samotny ventil, lebo povedali, ze to mozu byt 3 veci. Tak som to zobral chlapikovi, urobil nejaky dlhsi test celeho EGR systemu a nakoniec mi zapotil, ze to bude podtlakovy ventil. Kupil som, vymenil som, odvtedy pokoj.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných