Keby niekomu slabo a/alebo s oneskorením pracovali ostrekovače čelného skla, potrebuje vyčistiť alebo vymeniť filter ostrekovača je to podobné aj pre E90
dik, pozeral som na webe, že často krát pomôže včas doliať nejaký detergent, alkohol mi príde vhod, doliaté, som zvedavý. Neboli až tak slabé, ale v porovnaní s inými autami je tam oneskorenie pri ostrekovaní. Keď teraz tak nad tým uvažujem, všetky tie české vodky, slivky, namiesto vyliatia (keď k tomu dôjde) by ich mohli použiť do letných zmesi na zimné použitie
neboj...ten cesky chlast v odpade neskonci..prinajhorsom to skupia vychodniari za dumpingove ceny, vyslopu to ako aperitiv, ani brvou nepohnu a este sa budu cudovat, co to ti hosi ceski mali za problem..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
neboj...ten cesky chlast v odpade neskonci..prinajhorsom to skupia vychodniari za dumpingove ceny, vyslopu to ako aperitiv, ani brvou nepohnu a este sa budu cudovat, co to ti hosi ceski mali za problem..
inak problem asi solved, včera dopoludnia naliatý alkohol (noname-delo) cca 3dcl do nádržky ostrekovačov + trochu ich precvičiť. Dnes dostrek je skoro do 3/4 skla. Predtým to bolo cca do tretiny. (až podozrivo rýchlo sa to vyliečilo dúfam že tak i ostane)
Zdravim Vas, je to sice tema, ze slabe osterovace, ale ja mam taky problem, ze mne nefunguju vobec...vody v nadrzke mam az po okraj a motorcekom to tiez nie je..pretoze som ho zhodil, napojil na baterku a normalne vrcal,lenze ked to poskladam spat, tak nic.. Neviete niekto poradit, popripadenemal niekto podobne skusenosti? Dakujem.
Ahojte mam podobný problém viete mi poradiť ktorá poistka patri ostrekovaniu? lebo pri poistkách žiadnu legendu nemám a v manuáli som som tak tiež nič nenašiel. Za pomoc vopred vďaka
cau ja nemam problem s ostrekovacmi ale s automatickym stieranim zapnem automat svieti zelena kontrolka na pake ale nereaguje uz som to skusal vseliako ale stale nic nemoze byt vypalena poistka ked svieti ledka na pake ? vdaka za info