... všetko o BMW ...
blade6664 napísal:cawte chalani nasiel som par aut ako som sa informoval o tom mpackete a je to montovat hlupost , docitla osm sa ze v 2003-2004 su nejake chyby v motere nejake klapky.. a oplati sa rok 2005 a viac. otazka je: postacuje vykon motora 2,5d alebo je lepsie kupit 3liter rovno aky je rozdiel v spotrebe ? nieje 2,5ka slaba na take velke auto ? dakujem za rady lebo sa neviem rozhodnut dakujem za rady
airbone napísal:
vykonovo nestaci ani 525 a ani 530.
airbone napísal:
vykonovo nestaci ani 525 a ani 530.
voMacK napísal:200 koni mi v E60 pride bohato postacujuce na bezne jazdenie a bezpecne predbiehanie. Mat vacsi vykon je sice fajn, ale bud ho clovek nevyuziva, alebo jazdi jak prasa...
a popravde hladat nieco, na vyblaznenie tak sa na celu E60 vyprdnem a isiel by som do E92 M3 :)
blade6664 napísal:cawte chalani nasiel som par aut ako som sa informoval o tom mpackete a je to montovat hlupost
voMacK napísal:zas ale ber to aj tak [to uz troska odbocujem], ze dnesna 530d ma 258 koni a 560NM. Co je uz hodnota o 40koni vyssia ako mala tvoja 530d. To uz je rozdiel rovnaky az vacsi ako je [byval] u 525d vs. 530d. :)
a este odbocim - dnesna chrochtava 550d si s tvojou E60 545i utre vyfuk jak nist. Ale zas - benzin je benzin