... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

vanco
Autor témy
Auto: 530D E60
Kraj: Bratislavský

Funkcia klimatizacie E60

Pondelok, 23. Júla 2012, 14:37

Ahojte,chcem sa spytat majitelov E60 ako vam funguje klima.Mam automaticku,rv 2005.Ked si navolim na klime 19stupnov(samozrejme na oboch stranach),tak mi z vodicovej strany ide studeny a zo spolujazdcovej strany o nieco teplejsi.Na nohy mi fuka ako ked mam vypnutu klimu a zapnuty ventilator,ziadne chladenie.Klima bola teraz cistena a doplnana,tak neviem v com by to mohlo byt ze to fuka vzduch ako chce.

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Funkcia klimatizacie E60

Pondelok, 23. Júla 2012, 15:37

ak mas dvojzonovu klimu, pozri si este v nasaveni iDrive, ci nemas ty nastavene fukanie cisto studeneho vzduchu [modre ciarky] a spoluajzdec tepleho vzduchu [cervene ciarky]

ja som nedavno riesil problem s klimou, myslel som, ze ju mam dokurvenu, lebo mi slabo chladivo..doplnil som tekutinu a nist...
po case som sa preklikal tym menu a zistil som, ze mam nastavene vsetko na fukanie tepleho vzduchu, cize aj ked som obe tocitka na ovladaci klimy dal uplne vlavo, fukal maximalne sviezi vzduch, ale nikdy ladovy, aj ked bolo vonku 25 stupnov
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

vanco
Autor témy
Auto: 530D E60
Kraj: Bratislavský

Re: Funkcia klimatizacie E60

Pondelok, 23. Júla 2012, 18:59

Vsetko mam nastavene na modre palicky,mam tam styri,tak ze tym to nebude.A moja strana mi hore chladi super a na nohy mi ide len normalny vzduch ,ako ked je vypnuta klima a zapnuty ventilator.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných