... všetko o BMW ...
bawor320 napísal:Zdravím,
môj problém spočíva v trhaní automatu /šklbnutie celým vozidlom/ pri raderní rýchlosti z jednotky do dvojky a pri podradení z trojky do dvojky, je to dosť intezívnejšie den čo den........
diagnostika bez chyby na prevodovke
olej s olejovým filtrom uplne nový /olej originál/
adaptačné hodnoty vynulované........
uvítam akúkolvek odozvu na tento môj problémmmmm........
prečítal som toho kopec okolo toho ....... kopec nezmyselných vecí,,,,,, jediné čo ma dosť pozastavilo sa zamyslieť je nejaký upgrade softu v prevodovke, ktorým by sa mala spravit nejaka nová - inakšia činnosť akéhosi soleonidného ventilu ....
ak má niekto aj s týmto nejakú skúsenosť /ak to nie je nejaký žvást/ prosímmmmmmm pomôžteee
bawor320 napísal:Mám niečo pod 200 000nabehaných, takže neviem.................. jedna vec je, že ked bolo po výmene oleja tak auto 100km slo pekne ziadny buchot nech sa radila rýchlosť neviem aká,,,,,,,a teraz to posledných 30 km je katastrofalnych. kua
bawor320 napísal:ono to robí ozaj iba pri tej rýchlosti, ostatok vsetko pohoda, tak nechapem čo tam môže odísť takého čo ostatné prevody neovplyvnuje........... daval som repasovat do polska prevodovku z E39tky nakomplet z meničom........ale tam jednoducho prevodovka uz nevedela zaradiť nič,takže nechapemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ludia
bawor320 napísal:pohýnaš sa z jednotky otačky cca 1700 ide preradit - vtedy riadne trhne , taky mechanický buchot zaznie zaradí sa dvojka a potom všetko uplne v poriadku,
druha varianta podraduje sa z trojky do dvojky a vtedy to opäť tak trhne....
čo je sranda pri prudkom pohýnaní sa to trhnutie eliminuje.........