... všetko o BMW ...
SM450 napísal:Ahojte, chcel by som sa spýtať, aké najčastejšie poruchy majú tieto (staršie) 5tky...
máme doma E90 320d 2006, bohužiaľ bola z talianska, tak si nejaké peniaze vypýtala, ale nič extrémne...
preto pokukujem po E60, 3.0 diesiel automat, ale finančný limit bude max. 9 000 €, preto sa pýtam, či nebude moc
problémové a kazové, o nápravy mi moc nejde, skôr o motor, elektriku, atď, nejaké vážne závady, lebo rátam,
že bude mať 250-300 000 km najazdených... díky za každú radu :)
Johny1979 napísal:Tak autíčka klesaju furt a nieje doba daleko ked to pojde za 7500€, ono ked to tu starí členovia za to krcali nenormalne love tak jasné že každý povie že to nieje OK, ja som teraz pustil žilou 11.000 za neburaný kusok v plnke, radšej dať o 1-2litre viac a budeš mať pokoj. inak v žiline je teraz jedno za 7500, pekné čierne, cenovo výhodné
voMacK napísal:
je na klube na predaj aj jedna 530i za 7500,- ale ta ma v prdeli automat a ma nalietanych 300tis
OT: tu "plnku" by som si pozrel...
Johny1979 napísal:
plnke = napr. automat, natačacie xenony, hifi so subwoofermi, perforované, ventilované, vyhrievané pamaťové sedadlá, webasto, zadna ele roletka a podobne, bohužial bez velkej navito jedinné mi xýba ročnik 2003 asi preto
![]()
![]()
ale hlavne auto je premerané a nikdy nebolo striekané to je najpodstatejšie zo všetkeho že to nieje totalka v ktorej kopec veci nefunguje alebo vrzga prípadne lak začne odpadavať alebo kvitnuť po roku od kupy, toď fsjo.
Johny1979 napísal:inak tu je ten krasavec http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-id3051258.html
ale asi to bude riadna morda, ak nie už dávno by to vykupil kšeftár a bola by opäť v hre o týžden za 9500€
voMacK napísal:
TV? soft-close? comfort acces? zadne sedacky s vyhrevom? asistent opustenia pruhu? asistent sledovania pruhu? night vission? radarovy tempomat? hlasove ovladanie? telefon v priehradke? bluetooth? ovladanie hlasom? masaz? etc etc...
len tak namatkou :) to co si vymenoval ty je skor taky lepsi standard :)
Johny1979 napísal:
to mali už 2003jky?
Johny1979 napísal:tak to som teda netušil že asistent opustenia pruhu? asistent sledovania pruhu? night vission? radarovy tempomat? hlasove ovladanie? headup displey sa robil už v 2003ťom čo sa človek nenaučí na tomto fore,za 11.fíkov to by bola už jaká kúpa :-)