... všetko o BMW ...

.........mam 535D CCA 180 000 km a zvazujem prerobenie kompletneho vyfukoveho potrubia......chcel by som dat dpf a kat off a nechat len koncovy vyfuk........proste natiahnut samotnu ruru od predku az po zadok a nakoniec dat origo tlmic.....ma stym uz niekto skusenost????prerabal to uz niekto takymto stilom???co zo sondami treba ich dat naspat do potrubia????ake komplikacie mozu nastat po odctraneni dpf a kat????dakujem za odpovede......
 .........mam 535D CCA 180 000 km a zvazujem prerobenie kompletneho vyfukoveho potrubia......chcel by som dat dpf a kat off a nechat len koncovy vyfuk........proste natiahnut samotnu ruru od predku az po zadok a nakoniec dat origo tlmic.....ma stym uz niekto skusenost????prerabal to uz niekto takymto stilom???co zo sondami treba ich dat naspat do potrubia????ake komplikacie mozu nastat po odctraneni dpf a kat????dakujem za odpovede...... 
Andrej1985 napísal:Ahojte chalani.........mam 535D CCA 180 000 km a zvazujem prerobenie kompletneho vyfukoveho potrubia......chcel by som dat dpf a kat off a nechat len koncovy vyfuk........proste natiahnut samotnu ruru od predku az po zadok a nakoniec dat origo tlmic.....ma stym uz niekto skusenost????prerabal to uz niekto takymto stilom???co zo sondami treba ich dat naspat do potrubia????ake komplikacie mozu nastat po odctraneni dpf a kat????dakujem za odpovede......

mareko258 napísal:je tu jeden chalan na klube malo sem chodi tiez mal chipnutu 535d a DPF off, som snim stale v kontakte a vravel ze to ide ako jebnute mal tam nejakych 340 koni krutak okolo 700Nm , ako auto chcelo odletiet, ale vravel ze by uz nedaval DPF off, tak neviem no...
 co nato prevodovka na ten vykon nemas nejake podrobne info???ako to ta znasa???
 co nato prevodovka na ten vykon nemas nejake podrobne info???ako to ta znasa???