... všetko o BMW ...
voMacK napísal:mas aj zatvaranie kufra? ALebo len otvaranie?
ak mas len otvaranie, tak mas asi v prdeli pruzinu, co ten kufor vystreluje...ak mas aj zatvaranie tka kukni olej v cerpadle, ci jak sa vola ta sranda...
eEDOo napísal:ako pise vomack, pokial mas aj elektronicke zatvaranie, tak pozri cerpadlo a olej.
Ale ak nemas, tak potom by si mal mat klasicke plynove vspery.
Mne tiez kufor neotvori ale len tak podvihne, asi tak cca 0,5cm (toto robi zamok, aj ked zatvaram, tak ho len rukou spustim dole, nebuchnem, kufor sa sam dotiahne), zvysok rukou.
Otazka je ci to vobec ma uplne otvorit?![]()
Otvara to niekomu na e61? Ak ano, tak asi budu uz vspery slabe.
eEDOo napísal:to nie, to bzucanie je zamok a on to len podvihne tych cca 0.5cm. Preto by sa ani nemalo kufrom moc buchat pri zatvarani, lebo sa ti ten zamok moze posrat. Kufor daj dole rukou, "poloz ho" a on sa sam dotiahne.
Dobre by to bolo keby sa to same otvaralo.
Da sa to dorobit, znami to dorobil na passata. Na plynove vspery dal struny a tie potlacia kufor v tej spodnej polohe, kym zaberu vsepry a dvihnu ho.
eEDOo napísal:v prvom prispevku pise ze na e61, tak zrejme ma kombi.
Uz som teraz cely zmeteny, tak ma sa to otvarat aj na kombiku(bez tlacidla na zatvorenie z vnutornej strany dveri kufra ci kde je)
petuloo1984 napísal:No som z toho jelen,ale system by mohol byt ten isty ako pri sedane.
Takze pozriet olej?Este zistit kde:)
voMacK napísal:
ten system je praveze iny pri sedane a iny pri kombiku!!!
mas to tlacitko na zatvaranie kufru na piatych dverach ci ne???