... všetko o BMW ...
krso530d napísal:Prosim vas ako dam dole tento plast? chcem ho dat dole a oblepit ho foliou, ale nejak nejde, prosim nejaky navod alebo radu
krso530d napísal:diky za link, ale stale neviem ci sa mam do toho pustit a rozoberat tapacir.... nemoze sa stat ze by vystrelil aj bocny erbeg?? radsej by som si to dal niekde urobit
rebuss napísal:take male praskania vzrgania ma vedia dobre nasrat :) vrzgala mi troska aj sedacka ale WD-cko to opraviloked sme uz pri tom nestalo sa vam ze vam volant pri toceni vydava taky zvuk akokeby sa suchala koza alebo tak nejako ? cital som tu o tom davnejsie, mne to nerobilo ale teraz ked posvieti slnko a sa zohreje tak to pocujem ale je to fest tiche no iritujuce ked mam vypnutu hudbu a chcem popocuvat motor :)
VT-535BH napísal:Tiež budem musieť rozobrať dvere lebo uz dlhšiu dobu v nich niečo hrka pri prejazde nerovnosťami a hlavne pri zatvarani. Ide o predné pravé dvere. Ked niekoho veziem a zatvori dvere tak hrknu jak na žiguli tak trocha trapasa začina mi to vadiť. Nestretli ste sa s podobným problémom? Ten zvuk ide pravdepodobne od zámku tak neviem či je niečo uvolnené v mechanizme otvárania alebo...