... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:mam na mojom podlozky uz 3 roky vzadu, nabehane pomerne dost km nieco cez 40 tisic km s podlozkami a nic som menit nemusel zatial a ani nic ine sa nedeje....
PSnoopy363 napísal:
Aké máš podložky, Marek? Rozmýšľam, že dozadu by som si zaobstaral aj ja, mám síce len 17" elektróny a väčšie dávať nechcem, aj keď mám 19", ale tie sa mi moc nehodia kvôli výške xd. Keby som mal kratšie tlmiče, tak určite, škoda:/ Ale možno by to vypadalo s podložkami aj so 17" elektrónmi lepšie, čo myslíš?...inak raz som vedľa teba v lete parkovalale neviem už aké auto som mal, či vtedy som 530d mal, alebo niečo iné :)
mareko258 napísal:
eee tak si mal ozvat, prihovorit... ja mam na mojom 18mm vzadu urcite daj kludne podlozky ked aj kolesa nebudu velke ale zmena to bude k lepsiemu a pohlad auta bude agresivnejsi ked kola budu smerom von a aj stabilita auta bude lepsia ....ak chces podlozky napis dam ti kontakt...
Spiderman napísal:Ahojte. Mate s tym niekto skusenost? Zadne kolesa sa mi zdaju dost utopene v blatnikoch, tak uvazujem, ze tam hodim 20 alebom 30mm, len sa neviem rozhodnut... Mam tam R18 245/40.