... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Ten údaj -470km... Mal si už dávno urobiť olejservis... A k tomu zablokovaniu,čo tu riešiš keď sa tomu nerozumieš? Volaj do bavarie a daj si to opraviť,alebo to tam odtiahni,neskúšaj to viac štartovať,lebo tam ešte niečo viac poškodíš.
VK-Tomáš napísal:Vieš E60 už nieje auto ktoré sa fušuje doma na dvore a ak nie je každý taký majetný aby mohol ísť do normálneho servisu alebo do BMW keď niečo treba opraviť tak ten nech si nekupuje E60ku lebo evidentne na to nemá!
A to nieje mudrovanie , ale fakt![]()
A keď bolo auto na strechu tak to zrejme nedokážeš doma opraviť na dvore a servisu sa nevihneš.
mareko258 napísal:napis sem co tam je konkretne po taliansky napisane mozno budem vediet prelozit!
bbo napísal:
to napíse len taký co sa tomu hovno rozumie,tak mi tu nedristaj absolutne bludy.
ak mienis dávat takéto buzerácie do prispevkov,viac tu neprispievaj ok?
bbo napísal:Přejetí servisního intervalu o 470km nebo o 2 tisíce není důvodem, aby motor nešel nastartovat, nikde není žádná blokace. Problémem je to převrácení na střechu!! Například natekl olej nad písty, takže motor teď nejde protočit. Takže už to víc nezkoušej, nebo ohneš ojnice. Myslím, že jsem Ti napověděl dost... problem s motorom na 530xd,po nehode (prevrátení cez strechu) a následným prasknutím olejovej vane,nejde pretocit motor.ostal zablokovaný
PetoK napísal:
Kamarát,pokial nevieš s kým píšeš,tak radšej buď tichúčko... Ja som robil priamo v BMW, a dovolím si tvrdiť že čosi o elektronike áut viem. A o úrovni tvojích vedomostí svedčí fakt,že ani nevieš kedy urobiť olejservis. Inak je tu dosť ludí ktorým som už čo-to porobil.
BTW, ak máš E60,mal by si mať viac rozumu a iný prístup ku veci. To nie je auto ktoré opravíš len tak bez vedomostí a skúseností. A ver tomu že občasným opravám v Bavarii sa aj tak nevyhneš.
starML napísal:Přejetí servisního intervalu o 470km nebo o 2 tisíce není důvodem, aby motor nešel nastartovat, nikde není žádná blokace. Problémem je to převrácení na střechu!! Například natekl olej nad písty, takže motor teď nejde protočit. Takže už to víc nezkoušej, nebo ohneš ojnice. Myslím, že jsem Ti napověděl dost.
airbone napísal:Ocuj kamarat, ked si sem prisiel vyryvat do ludi, tak si na nespravnom mieste. Ak si sem prisiel pre radu, ale mienis sa spravat takym sposobom, tak si tiez na nespravnom mieste. Mam pre teba dobru radu nad zlato - vyliec sa z chripky a tak isto pockaj za svojim znamym kym pride z dovolenky - ,on, ako si spomenul, nastartuje ti to tvoje auto a vsetko bude naspat v poriadku.
Jo a tvoje vedlajsie aktivity okolo plechariny a diagnostiky audi v presove, ci bratislave, nas prilis nezaujimaju, takze ak chces nieco viac o svojej biografii, tak toto tiez nie je spravne forum a ani tema. Skus radsej azet.sk