... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

drdjworks
Autor témy
Auto: E60 525i N53 2008
Kraj: Prešovský

BMW E60 N53 vynechavanie po vymene vstrekovaca.

Piatok, 4. Apríla 2025, 18:59

Zdravim, pri vymene sviecok som si vsimol ze sviecka na tretom valci je mokra od benzinu (auto stalo cez noc).
Kupil som otestovany vstrekovac, avsak po namontovani auto zacalo pri studenom starte strasne vynechavat na dany valec.
(Pri starom to nerobilo ale vypisovalo bohatu zmes a sviecka bola mokra.
Tak som to pripisal zlemu vstreku a kupil som dalsi. Avsak aj ten druhy robi presne to iste.
Tak som auto nechal stat cez noc a skontroloval som sviecku, bola sucha.
Na danej banke valcov nebol meneny iba druhy vstrekovac a podla INPY ma korekcie dost v minuse zatial co prvy a treti ich ma v pluse.
Je mozne ze ten druhy vstrekovac je slabsi a nestiha za prvym a tretim ktore boli menene? Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: BMW E60 N53 vynechavanie po vymene vstrekovaca.

Nedeľa, 6. Apríla 2025, 07:43

bohuzial niekedy treba novy vstrek vyskusat na celej banke v ktorej je problem... ale menit iba jeden velmi nema zmysel, iba ak financny na chvilu

drdjworks
Autor témy
Auto: E60 525i N53 2008
Kraj: Prešovský

Re: BMW E60 N53 vynechavanie po vymene vstrekovaca.

Nedeľa, 6. Apríla 2025, 11:23

Ano, riesim to takto kvoli financiam, dostal som od viacerych info ze treba kupit vsetky nove a bude pokoj, ale to je bohuzial pre mna nedostupne.
Nakolko som kupil 2 pouzite vstrekovace a prvy valec uz meneny bol, skusim ich dat na 2. a 3. valec.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných