imhotep73 napísal:Milujem názory ze čo je z Číny je šrot. Ja mám android v e60 a som spokojný. Starý systém CCC zostáva plne funkčný a ak chcem tak to jednoducho prepnem na Android a mam Sygic, iGO, TV, HBO, Spotify, YouTube/music, rádio, pripadne Android auto aj apple carplay bazkablovo, atď...
Zachvilku sa dozvies ked ti odvali grafiku v CCC a uvidis uz len ciernu obrazovku

Za posledny tyzden som riesil uz 2x CCC (dnes jedno z E70) a za poslednych par mesiacov uz asi 10x rozne CCC s odsratou grafikou kvoli android obrazovkam.
Pani, to musis kua v tom aute bud byvat, alebo jazdit denne minimalne 8-10 hodin, ked potrebujes spotify, youtube, HBO, iGO, Sygic, Android, carplay atd atd.... Ja to vsetko tiez vyuzivam, ale doma v obyvacke. Nenapadlo by ma ze to potrebujem v aute, denne jazdim len 100-120km, takze nemal by som kedy to vsetko vyuzit a pouzit.... Pocuj, a nechyba ti tam v tom aute chladnicka, doska na krajanie masa, male umyvadlo, maly sporak apd? kamos v kamione ma.... ale on tam zije trojtyzdnove turnusy....