Piatok, 14. Januára 2022, 16:47
Čavte. Obraciam sa tuto s mojim problémom. Klasika dpf hláška o zanesení. Podľa zistení filter dosahuje cca teplotu kedy sa začne vypaľovať, čiže by mal byť o.k. Nejakú dieru v saní, v hadiciach sme nezistili, auto ťahá bez problémov, olej nežere, odlučovač vymenený pred dvoma rokmi cca, nemám ako užívateľ pocit aby došlo nejako náhle k poklesu výkonu, jedine sem tam si motor poklepkáva, možno nejaký vstrek... 6000km sa nepodarilo úspešne regenerovať, akokeby mu niečo bránilo v úplnom vyčistení sa, teplota vody aj kúrenie bez problémov. Je podozrenie, že motor dymí a preto ho stále zapcháva. Problém som riešil aj s Peqpekom, za čo mu ďakujem, ale z dôvodu, že autom denne jazdím, nemôžem nechať niekde auto dlho v servise..Keďže sme neprišli za určitý čas na jasnú príčinu podľa diagnostiky, chcem sa spýtať, či niekto sa vie k tomu vyjadriť akou cestou sa vydať, aby som nepomenil zbytočne veci a problém bude pretrvávať a nakoniec odje sa celé dpf-ko. Rozmýšľam dať skontrolovať vizuálne auto na zdviháku, nejaké netesnosti, vstreky, alebo kúpiť novú váhu vzduchu...
Vstreky som už pred určitým časom dával na kontolu, poprosil, by som či je niekomu zrejmé s tých protokolov, či sú o.k., alebo nie? Samozrejme mám ich 6ks každý protokol stejný, len čísla na kódovačku sa líšia..
Ďakujem za názory...
-
Prílohy
-

-

Naposledy upravil/-a
sandrito v Streda, 26. Januára 2022, 19:39, upravené celkom 1 krát.