... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Iwe_sko
Autor témy
Auto: Bmw E46 320d
Kraj: Banskobystrický

Nejde xenón

Streda, 5. Júla 2017, 00:01

Po výmene parkovačiek o deň neskôr mi za jazdy vyhodilo žlté varovanie so svetlom a zhasol lavý xenón. Po vypnutí a zapnutí sa naštartoval a išiel potom zase poblikoval a zhasol. Takto to išlo až sa nerozsvietil vôbec. Vymenil som medzi svetlami výbojky, štartér a tie riadiace jednotky pod svetlami a nič. Pravé svietilo a ľavé nie. Potom som zo zvedavosti lavé svetlo napichol na pravý konektor a rozsvietilo sa. Tak som sa na to vys.al a poskladal to, tak ako to bolo pôvodne aj žiarivky balasty riadiace. Lenže keď som zapol svetlá tak svieti teraz lavé a pravé nie. Som z toho zle. Niekto by to vedel vyriešiť? Prípadne typy čo zatiaľ pozrieť?
Ešte toto
Date: 05.07.2017 00:01:34 ECU: LM_60 JobStatus: OKAY Variant: LM_60 ------------------------------------------------------------
RESULT: 1 error in error memory ! ------------------------------------------------------------
932E ALC-System defekt
Error counter: 1
Mileage 292208 km Batteriespannung 14.05 Volt
unplausibles Signal oder Wert Testbedingungen erfüllt Fehler momentan vorhanden und bereits gespeichert Fehler würde kein Aufleuchten einer Warnlampe verursachen
Error code: 93 2E 68 01 8E AE C7 ==========================================
Prílohy
svetlo.pdf
(102.16 KiB) 98 stiahnutí

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných