... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:no padnute by tam nemolo byt nic lebo tie tri kusky co sa odlomili som vytiahol a podla foto ako vypada nova vakuova pumpa by som mal mat vsetky castii tak neviem lebo robi to odkedy sa to zaseklo a potrebujem s tym prejst dost velky kus cesty a bojim sa ci nahodou nieco este viac neposeremZvuk neznie pekne,ak sa nieco z vakuovky ulomillo co chyba,tak to moze byt padnute niekde v okoli rozvodov,ten zvuk je ako keby nie o rapkalo,alebo trelo o seba, alebo nie o podobne,tazko to takto povedat podla zvuku...
airbone napísal:Preco to neodnesies nejakemu mechanikovi tam v tych koncinach kde si? Ale porad daco spekulujes.... Zarabat vo swajci sa ti lubi, len platit za sluzby, to uz nejako nie veru
A jazdit takmer bez brzd, to je uz totalna magoria! Tu pumpu potrebujes novu alebo nahradnu, tak ci tak, tak preco ju nekupis a neskusis to s nou?
Taky zvuk to moze robit len preto ze tam nie je ta pumpa alebo ze je vykuchana! Tie motory pracuju na nejakych podtlakoch a aj s nejakym mazacim tlakom oleja a podobne. Ked to mas otvorene, moze to robit roznu sarapatu. A ked to bude robit toto aj pri novej vakuovke, tak potom mohlo nieco spravit s rozvodmi ked sa to kuslo.... To bude uz oprava ktora ta moze vyjst kludne 2000eur, to ze zaplatis tam za pracu dvakrat tolko co tu uz bude len detail par stovak eur.... V opacnom pripade ak chces riskovat jazdu s tymto taku dialku, tak vela stastia!
sak ja cakam na novu vakuovku a platit vo svajci servis no tolko nezarabam aby som si to dal urobit tu za prezutie motorky chceli 140e takze to tu neni lacne a dat za opravu 2500-3000e tu nedam a cestovat s tym nebudem a rozvody su asi v poriadku sak som nastartoval a ide motor normalne len hrkoce
lacos31 napísal:Na nastavenie rozvodu musis mat pripravok.Naco chces menit vackovku?
no podla toho co som kukal tak ta vackovka je spojena s ozubenym co pohana tu vakuovu pumpu a ja mam odlomene s toho ozubeneho tak potrebujem vymenit to ozubene ale to som nenasiel ako nahradny diel iba v celku s vackoukou
TT-SIMIK napísal:Nove ozubenie urcite nekupis!!!Jedine to co je srobovane na saciu vacku,ktore drzi retaz ale to je uplne nieco ine.....
Takze sa da kupit iba somostatna vystupna vackovka cela no super dakujem