na aute na oknách, streche, kufri a kapote mám takýto zaschnutý a evidentne zapečený bordel - viď foto. Čistil som to už hádam všetkým, od bežného prostriedku na okná, cez Tempo, ocot, Cif, Bref až po Fixinelu hádam všetkým a ničím to nešlo dole. Nenapadá Vás niečo, čím by som to vyčistil a vyleštil?
Spýtaj sa na autodetail fóre, tam možno budú vedieť odporučiť aj produkt. Dnes už existuje odstraňovač všetkého v detailingovej sfére takže by som to skúsil tak a nie sú to prehnané ceny ani. Lebo experimentovať s kyselinou neviem neviem.
3M Cleaner clay... plastelina... S tym sa davaju prestreky dole alebo u nas tym davali dole usadeniny farby z aut, ktoru prifuklo po vetre z nedalekej haly ktoru striekali
3M Cleaner clay... plastelina... S tym sa davaju prestreky dole alebo u nas tym davali dole usadeniny farby z aut, ktoru prifuklo po vetre z nedalekej haly ktoru striekali
Myslíš, že to s tým pôjde z tých skiel? Už mi to naposledy prišlo, ako keby sa to do toho skla "zažralo". Tempo je tiež brúsna pasta, s ktorou som dal doteraz dolu úplne všetko a s touto dobrotou to ani nepohlo. Neviem, kam s tým predošlý majiteľ chodil na umyvárku, ale je to teda pekné svinstvo. Ešte mi napadlo, či to nie je z nejakých stromov, ale to by asi bolo skôr lokálne, nie po celom aute...