... všetko o BMW ...
aquadigio napísal:Dal som asi pred mesiacom menit capy a tycky riadenia , teraz , nedavno mi zacalo nieco klepkat na soferovej strane ..... ,myslel som, ze to budu stabilizatory , ale nie zistili sme ze hreben beha hore dole a to klepka , do stran skoro vobec volu nema , co s tym poradte mozem natom behat ? Auto ma aktivne riadenie , aka firma by ten hreben zrepasovala dakujem.... je to 530 i 170 kw
aquadigio napísal:Len parka nerepasuje .... Som im pisal 2360 e chcu a ked moje odovzdam tak 2200e no zistil som ze repas urobi aj firma na Slovensku Pst ... Ze to nie je problem
aquadigio napísal:Ano dakujem skusim to najst to mam blizko som z levic .......
aquadigio napísal:Cauko v pst servis ... Ze komplet repas 340 e .... A cez pakru som neriesil , lebo chcu 2350 e poslali mi nacenenie ... To nema vyznam ... Ja mam trochu miernu volu v hrebeni , cez manzetu ked som.odhrnul som videl ze trochu klepe z hora dole ....
aquadigio napísal:Ale kde zozeniem kontakt na nich ?
DARKEN26 napísal:nooo a mne to na f07 nevedel nikto zistit,ze preco mi bucha naprava a stacilo iba rychlo trhnut kolesom dolava a doprava na zdvihaku a buchot bol na svete.a ja som kvoli tomu menil vsetky ramena a tycky zbytocne.
repasuju to nejaky poliaci za 170 eur..konkretne to maju v Poprade a v presove a neviem kde este po Slovensku
tak to idem dat k nim...