zdravim mam viacero problemov s mojou 34kou 520i 110kw
-prvy problem je s klimatizaciou.Neviem ci mam zly cely ten panel,je tam dvojzonova klima,ale ked zapnem ventilator,tak niekedy sa nezapne,niekedy hej.Ale zase niekedy sa zapne sam aj ked je vypnuty.Dalej pri stlacani gombikov auto,alebo ak chcem si nastavit fukanie na nohy,tak ako keby v budikoch zacnu cvakat relatka v style zopnu-vypnu a dookola.Dalej klimatizacia uz vobec nejde,ked som auto kupil tak aspon zoplo klimakompresor,teraz uz ani to.Myslite ze to bude cele vadne,ja sa to elektriky vobec nerozumiem.
-druhy problem je pri stlaceni spojky,idem dat jednicku a skrtne,ale ked ju zaradim velmi pomaly tak neskrtne,taktiez niekedy ked startujem tak ako keby tocil naprazdno,tiez spojka zabera dost hore,a pri pustani spojky somnou auto hadze ako keby som soferoval prvy krat

,rozmyslal som asi to bude zotrvacnikom
-treti problem je s volou na volante,je dost velka,neviem ci to moze byt len capmi riadenia ale skor to bude podla mna cela tyc riadenia asi
-po vymene vahy vzduchu motor sa uz dobre otacky,no ako keby sa triasol,citim sa ako v golfe 1.6D

,skusim pomenit filtre+sviecky a uvidim ci to prejde,ak nie tak potom neviem co by to mohlo byt
To je zatial asi vsetko,dakujem za rady