... všetko o BMW ...
darklord napísal:No, osvetlenie ma na starosti GM. Avsak tych poistiek od ktorych to zavisi je viac.
Divam sa do tabulky, interierove osvetlenie: 5,18,20,21,30,44 svetlo v kufri: 5,15,21. Cize skontroluj poistky 5 a 21, tie maju spolocne... Odporucam poistku vybrat skontrolovat (prepipnut) a dat nazad, ona na prvy pohlad moze vypadat OK ale nie vzdy tomu tak je. (moja osobna volba je vypalena 21ka, keby to bola 5ka tak by asi strajkovalo viac veci)
Inak schemy elektriky a poistiek mam tu: http://e34.skoda-katalog.eu
222romco napísal:Hessy,ale to by bola fakt nahoda,keby mu nefungovalo viacero spinacov naraz. Pri otvoreni inych dvier ako vodicovych by si tu zmenu vsimol. A kufra tiez. Radsej sa priklanam k tym poistkam.
222romco napísal:Nebudes tam mat nakoniec skrat? Take najlahsie miesto na vznik skratu byva v kufri, resp. v mieste, kade ti ide kabelas cez "pant" z kufra do kapoty. Nedavno som tam nasiel polamany odizolovany kablik. Sice mi to nerobilo ziadnu sarapatu, ale spravil som prevenciu, kedze na limuzinach som sa s tym uz stretol.
222romco napísal:Poistky si ako kontroloval, len vyzualne alebo odmeral? Lebo niekedy vyzualne nestaci. A k tomu skratu: by si sa cudoval, ci vzdy vyhodi poistku.
222romco napísal:A ten skrat si skontroloval?