... všetko o BMW ...

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
exzot
Autor témy
Auto: BMW e34 525TDS
Kraj: Nitriansky

BC na e34

Piatok, 15. Februára 2013, 19:21

potrebujem poradit mam tds a mam tam mali bc a chcem tam dat to velke ale nefunguje. viem ze nefunguje preto lebo v zadu podsedackou je konektor na alarm a tam treba spojit dva kable s poistkou a bc funguje len problem je vtom ze ja tam ziadny konektor nemam moze to bit tym ze mam posledny model tam uz je trocha inak robena cela elektrika tak ze je ten konektor dakde inde alebo to je inak robene alebo nwm poradte dik za radu
PS: nema dakdo schemu alebo daco take kde je popisane montaz tempomatu ja co som nasiel jeden link tak ten uz nefunguje
PS2: to iste ale na zapojenie vyhrivania sedacky :D
PS3: neviete my dakto povedat ze ci je v kazdom aute predpriprava na zadne el. okna (viem ze v dverach kabelaz nebude zaujima ma ale ci je do toho konektora co ide do dveri potiahnuta kabelaz)

hessy

Re: BC na e34

Piatok, 15. Februára 2013, 19:46

podla mojich informacii no neviem ci dobrych by v e34 mala byt predpriprava na zadne el. okna no co je na tom pravdy ti neviem povedat. Co sa tempomatu tyka na diesloch staci napojit packu a mal byt fungovat. Zapojit vyhrievane sedacky u e34 by nemal byt problem. Ak das dole sedacku zo zadu ju drzia 2 sroby a potom je len nasunuta v takej picovinke. Pod sedackou by mala byt z podlahy kabelaz respektive konektor na sedacky ak to tam nemas podla mojho stupidneho nazoru natiahnut prud a zapojit do sedacky cez poistku a nemal by byt problem. O bc ti moc neporadim...

exzot
Autor témy

Piatok, 15. Februára 2013, 20:16

s el-oknami si ma potesil, cize volakde pod volantom by mal bit konektor kde napojim packu tempomatu a hotovvo ? a tie sedacky som uz skusal napajat ale vobec my nefungovali moze bit ze mam zle obe sedacky naraz aj opierku aj sedak ?

hessy napísal:
podla mojich informacii no neviem ci dobrych by v e34 mala byt predpriprava na zadne el. okna no co je na tom pravdy ti neviem povedat. Co sa tempomatu tyka na diesloch staci napojit packu a mal byt fungovat. Zapojit vyhrievane sedacky u e34 by nemal byt problem. Ak das dole sedacku zo zadu ju drzia 2 sroby a potom je len nasunuta v takej picovinke. Pod sedackou by mala byt z podlahy kabelaz respektive konektor na sedacky ak to tam nemas podla mojho stupidneho nazoru natiahnut prud a zapojit do sedacky cez poistku a nemal by byt problem. O bc ti moc neporadim...

hessy

Piatok, 15. Februára 2013, 20:49

mozno si to len zle napojil. A na tempomat by malo byt len zapojis a ides. Este som to nerobil ale myslim ze hej malo by tam volaco byt.

lukinoo7
Auto: e46 328i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 15. Februára 2013, 21:09

exzot napísal:
s el-oknami si ma potesil, cize volakde pod volantom by mal bit konektor kde napojim packu tempomatu a hotovvo ? a tie sedacky som uz skusal napajat ale vobec my nefungovali moze bit ze mam zle obe sedacky naraz aj opierku aj sedak ?

mne zapajal vyhrev jeden elektrikar a vodicova nejde vobec a spolujazdcova ide len vrch takže može byt aj v sedadle problem

Furby
Auto: E60 530d & K50
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 15. Februára 2013, 22:56

na ten BC je konektor vzadu, musíš ho pohľadať, je tam dobre zahrabaný pod tým plastovým držiakom modulov a relátok
E60 530d
Obrázok

sklenus
Auto: e34 524tdA
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 16. Februára 2013, 07:31

sedačky si premeraj multimetrom či máš dobré dečky

na okná predpríprava asi nebude, ale 4adams si to dorábal kábel po kábli, moc pekne sa s tým pohral, skús vyhľadať, všetko fotil a opisoval čo a ako

tempomat by mal fungovať cez tú páčku, el. čerpadlá už mali ovládanie snímačom polohy plyn. pedálu, prípadne diagnostika, ale malo by to fachať aj samo, len neviem či na to nebude treba aj snímač spojkového piestiku, aby tempovat vedel kedy máš zošliapnutú spojku a brzdu
oo=[ ][ ]=oo

exzot
Autor témy

Sobota, 16. Februára 2013, 08:25

dvaja sme ho hladali a nenasli sme ho predtým ked som ho montoval do toho predtym co som mal som ho nasiel hnet
Furby napísal:
na ten BC je konektor vzadu, musíš ho pohľadať, je tam dobre zahrabaný pod tým plastovým držiakom modulov a relátok

sklenus
Auto: e34 524tdA
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 16. Februára 2013, 08:32

teraz by sadlo aby som povedal stačí hľadať, ako vždy majú všetci vo zvyku, ale nikdy to nemôžem nájsť ani sám \:D/

pribehy-nasich-aut/hannover-bratislava-alternator-t62261-30.html
oo=[ ][ ]=oo

bnykolass
Auto: vela

Sobota, 16. Februára 2013, 09:24

Takze co sa BC tyka uz sa to tu na fore riesili si ce na mojom benzine ale je to v podstate to iste :)
Vzadu pod sedackami som tiez nenasiel ziaden konektor a tak som googli dalej.
Prisiel som nato, ze sa to da poriesit aj prepojenim kablou priamo v stekri ktory davas do BC.
Takze najjednoduhsim riesenim je presekutie červeno-šedo-žltý kábla ktory ide ku pinu 17 a pripojit ho na cerveno zlty.
Skus a daj vediet :)

A komplet kablovacka sa tusim davala ked auto bolo individual alebo od urciteho roku. Kable ku zadnym oknam by mali byt zmotane v stlpikoch. Jednoduhsie mas asi kuknut ci tu ku stredovemu vypinacu na okna idu dva alebo len jeden steker :)

Na fore uz niekto daval do tdska tempomat. Kedze to uz nema lankovy pedal ale elektrornicky malo by stacit pripojit len packu :)
E53 4.4i on
E32 730iA on
E32 740iA on
E32 pickup on
E34 540i on
E34 525i on
E34 525tdsA off

darklord
Auto: stara haraburda

Sobota, 16. Februára 2013, 15:09

Trochu schem mam tu na stranke: http://e34.skoda-katalog.eu/ keby si zistoval co je ktory kabel
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

hessy

Sobota, 16. Februára 2013, 16:05

s tou predpripravou som nevedel iste ale zdalo sa mi ze malo predpripravu ale mozno som sa mylil alebo to bolo len u urcitych modelov podla vybavy... :P tazko povedat

exzot
Autor témy

Sobota, 16. Februára 2013, 18:29

to som hladal dik
darklord napísal:
Trochu schem mam tu na stranke: http://e34.skoda-katalog.eu/ keby si zistoval co je ktory kabel

exzot
Autor témy

Štvrtok, 21. Februára 2013, 18:27

ten konektor som este raz hladal no nenasiel so mho tak som spravil co si hovoril a BC fakcii :D dik
bnykolass napísal:
Takze co sa BC tyka uz sa to tu na fore riesili si ce na mojom benzine ale je to v podstate to iste :)
Vzadu pod sedackami som tiez nenasiel ziaden konektor a tak som googli dalej.
Prisiel som nato, ze sa to da poriesit aj prepojenim kablou priamo v stekri ktory davas do BC.
Takze najjednoduhsim riesenim je presekutie červeno-šedo-žltý kábla ktory ide ku pinu 17 a pripojit ho na cerveno zlty.
Skus a daj vediet :)

A komplet kablovacka sa tusim davala ked auto bolo individual alebo od urciteho roku. Kable ku zadnym oknam by mali byt zmotane v stlpikoch. Jednoduhsie mas asi kuknut ci tu ku stredovemu vypinacu na okna idu dva alebo len jeden steker :)

Na fore uz niekto daval do tdska tempomat. Kedze to uz nema lankovy pedal ale elektrornicky malo by stacit pripojit len packu :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný