... všetko o BMW ...

mmracing.sk

skorica
Autor témy
Kraj: Košický

problem zo starovanim 524 td

Utorok, 11. Decembra 2012, 00:19

to mi fakt nikto nevie poradit ? ...ziaden clovek ktory sa stym stretol ? ...nikto nevie kde moze byt chyba ? ...tam som cital od viktora ze ukostrenie moze byt chybne ...."predraty kabel" no na mojom nieje ...je v poriadku ...este som ho aj precistil aby lepsie chytali kontakty ale vobec nic sa natom nezmenilo ....takze problem ked chcem nastartovat...:necham ho par krat nazhavit idem startovat a pastorok sa nevysunie naprazdno sa toci ..wtf ?!...urobim to zas a nic a zas a nic a niekedy zrazu hop skoci dnu s po 2s zas sa vrati ...stale ked uz skoro chyta motor...starter sa vrati a nic ...nenavidim to ...stale dobijam baterku a skusam znova ale nedari sa mi ho nakopnut ...ale ked baterka je slaba ze uz nevladze starter tocit tak vtedy sa stale a stale vysunie bez problemov ale vtedy uz nema zmysel ked nevladze tocit ...niekde skratuje kablovacka ? alebo co ? ...viete mi poradit ? ..diky..

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: problem zo starovanim 524 td

Utorok, 11. Decembra 2012, 12:45

nieco sa mi na tom nezda, ta baterka ma este vobec nejaku kapacitu? stale dobijas? ked netocis motorom tak ten starter moze brat tak 100W naprazdno.. to dobru baterku nevymlati ani za pol dna.. problem by som videl v tom startry, si si isty ze je dobry?

skorica
Autor témy

Utorok, 11. Decembra 2012, 13:03

batersky strielam raz 100ah potom 74ah..ze ci sa natom nieco nezmeni ...pustam svetla aj ventilator aby odobral prud ale stale nic a nic sem tam skoci do zotrvacnika a potoci 2s a hned sa vrati spat....som cital ze je problem v ukostreni abo v kabli ja som sa vcera nato pozrel a je to uplne vsetko v poriadku este som precistil preistotu kontakty natom a stale to iste robilo skor vybijem batersku ako nastartujem auto ...a ked je uz slaba baterska ze zacina blbnut tak zrazu vtedy sa vysunia a toci bez problemov ale uz nema taku silu aby nastartovalo auto ...takze nvm ci starter alebo kablovacka ci baterka

starynovy
Kraj: Zahraničie

Utorok, 11. Decembra 2012, 14:08

ja by som hladal chybu prave v tej cievke vysuvaca pastorku..

skorica
Autor témy

Utorok, 11. Decembra 2012, 14:37

lenze to je uz druhy starter ..preco ten co som dal reparovat vydrzal 3-4 dni hm ? ...takze vlastne tam je uz jak keby treti starter ...tak neverim tomu ze to bude startermi ....ale uz ma svoje za sebou ked toto robi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných