... všetko o BMW ...

mmracing.sk

Daniel136
Autor témy
Auto: BMW E34 525TD
Kraj: Prešovský

problem s topenim E34

Utorok, 30. Októbra 2012, 00:31

zdravim. vcera som si vsimol problem...ked sa motor zohreje a zacne topit tak z lavej polovice topenia fuka horuci (taky aky ma byt) vzduch a prava polovica fuka skoro chladny az pri vyssich otačkach 2500ot/min tak zacne fukat teplejsi ale stale to nieje to co na lavej strane... moze to byt tym ze mam malo vody v expanzke (slzi pri chladici hadica).... motor je 2.5TD

Užívateľov profilový obrázok
darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Re: problem s topenim E34

Utorok, 30. Októbra 2012, 08:37

Tak zaklad je mat vsetko odvzdusnene a vodu s hladinou kde ma byt. Potom by som skocil na diagnostiku a zistil z kurenia livedata - ci mas v poriadku koleck na teplotu a pripadne serva ak sa jedna o IHKA. A dalej by som sa zameral na ventily od kurenia priapdne samotny radiator moze yt zahnojeny.
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

Daniel136
Autor témy
Auto: BMW E34 525TD
Kraj: Prešovský

Utorok, 30. Októbra 2012, 12:52

zistil som ze som mal skoro ziadnu vodu v expanzke...dolial som spravne nariedenu zmes nastartoval topenie na full...trochu som sa povozil dolial zase lebo zmizla voda...zase sa povozil...zase trosku dolial...povozil a uz fuka na max z oboch stran a voda nemizne...

Užívateľov profilový obrázok
darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Utorok, 30. Októbra 2012, 20:32

Opravene, vybavene :) A este odporucam prist na to preco ta voda nebola, aby si v -20 nemenil chladic, tesnenie pod hlavou alebo nedajboh radiator v kureni
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní