... všetko o BMW ...
hessy napísal:najjednoduhsie to bude ako pise kolega nadomnou. Dalsia varianta je kupit M50B25 teda 2,5i a prehodit motor. Dalsi variant uz drahsi pokupit vacky atd ale u 520i zbytocne
hessy napísal:presne tak bud sa na to vysrat alebo predat a kupit dalsie. Ale pokial mas peknu e34 zachovalu kasnu tak by som to riesil vymenou motora
jiracing napísal:To neni len vymenit motor.Ked tam da 2,5 musi vymenit aj prevodovku,kardan, dif a vlastnej aj celu zadnu napravu a neratam vacsi chladic. Tusim aj spojku.To moze rovno kupit druhe auto.
Kraken napísal:
To je samozrejme ze aj prevodovku aj kardan a dif, aj ked dif nieje nutnostou ale pre optimalny prevod by som ho vymenil. O tom ze na e34 treba prehodit aj zadnu napravu to som nevedel. Mne sa to tu len nechcelo vsetko vypisovat tak som napisal motor, ale treba vymenit aj airbox a proste kopec hovadiniek ale vzdy je to asi 10x lahsie a lacnejsie ako prekopat motor a takisto je to aj 10x trvacnejsie
jiracing napísal:A je tu aj dost problem zohnat motor ozaj v dobrom stave.Lepsie doviest cele auto a poprehadzovat to.
hessy napísal:znamy toto riesil xy krat a cuduj sa svete prevodovka, spojka, zadna naprava je ta ista chladic je ten isty lisi sa len klima/neklima. Vyfuk ma sice 525i dvojruru no ale pokial neviete tak je to tiez jedno kedza 520i ma po stredny tlmic dvojruru. differak taktiez menit nemusi a silne pochybujem aj o kardane Takze, kecy ze musi menit polku auta su dost nepredmetne.