... všetko o BMW ...

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
exzot
Autor témy
Auto: BMW e34 525TDS
Kraj: Nitriansky

Prerobenie klimatizacie na automaticku

Nedeľa, 6. Mája 2012, 14:54

ked mam manualnu klimu a ked chcem tam hodit automaticku tak mi asi nestaci iba vymenit panel sak ?? co vsetko musim vymenit ?
Naposledy upravil/-a Anonymous v Nedeľa, 6. Mája 2012, 17:16, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: nabuduce poprosim normalny nazov temy dakujem

lukinoo7
Auto: e46 328i
Kraj: Bratislavský

Re: klimatizacia

Nedeľa, 6. Mája 2012, 17:11

nestačí len stredový panel palubovky , chcel som to aj ja vymeniť ale hovorili i že musím meniť celé kúrenie takže som kašlal na to

hessy

Nedeľa, 6. Mája 2012, 17:15

presne tak, treba to menit cele. Ono e34 oproti inym autam aj ked mas tu ,,manualnu" klimu stale je to klima ktore funguje ,,poloautomaticky" tj. taktiez ma senzory na teplotu vzduchu cize ked ty si tam zadas povedzme 20stupnov tak v aute budes mat 20stupnov. Nieje to ako foobia ze ti vie pustit len ladovy vzuch alebo teply. Ja osobne by som to neriesil kazda e34 ma dvojzonovu poloautomaticku klimu...

exzot
Autor témy

Nedeľa, 6. Mája 2012, 20:34

vies ide oto ze mam na ruke auto s automatickou klimou na ND cize keby to vymenim tak by to pri predaji aj zvisilo cenu a aj pre moj dobry pocit ze ano mam automaticku cize staci ked vymenim panel a cele to zariadenie pod palubovkou kde je kurenie atd a malo by to fakcit ??? a kable navise alebo daco nebude my chybat ??
hessy napísal:
presne tak, treba to menit cele. Ono e34 oproti inym autam aj ked mas tu ,,manualnu" klimu stale je to klima ktore funguje ,,poloautomaticky" tj. taktiez ma senzory na teplotu vzduchu cize ked ty si tam zadas povedzme 20stupnov tak v aute budes mat 20stupnov. Nieje to ako foobia ze ti vie pustit len ladovy vzuch alebo teply. Ja osobne by som to neriesil kazda e34 ma dvojzonovu poloautomaticku klimu...

hessy

Re: Prerobenie klimatizacie na automaticku

Nedeľa, 6. Mája 2012, 20:51

urcite bude treba menit aj elektriku, mozno aj senzory, kurenie, panel. Ja osobne by som to nechal tak. To ci ma auto automaticku klimu alebo tu klasiku poloautomaticku by u mna urcite nerozhdlo a urcite by premna nemalo vyssiu cenu. SKor by som sa zameral na ine veci ktore urcite zdvyhnu hodnotu viac ako klima. Nemozne to ale samozrejme nieje..

exzot
Autor témy

Nedeľa, 6. Mája 2012, 20:59

tak kaslem dotoho ked nestaci iba prehodit kus za kus tak sa mi to nechce babrat stym:d:d: ale tak uz neviem co zlepsit na mojej kraske :D
hessy napísal:
urcite bude treba menit aj elektriku, mozno aj senzory, kurenie, panel. Ja osobne by som to nechal tak. To ci ma auto automaticku klimu alebo tu klasiku poloautomaticku by u mna urcite nerozhdlo a urcite by premna nemalo vyssiu cenu. SKor by som sa zameral na ine veci ktore urcite zdvyhnu hodnotu viac ako klima. Nemozne to ale samozrejme nieje..

hessy

Nedeľa, 6. Mája 2012, 21:56

skus pouzit hladat riesilo sa to tu pamatam si ale nepamatam si kedy :mrgreen: len nechce sa mi verit ze bude treba menit len panel a kurenie ...

bnykolass
Auto: vela

Štvrtok, 7. Marca 2013, 22:57

Trosku obnovim temu.
Urobil to uz niekto na svojej e34 ze prehodil manualnu klimu za automaticku ?
Tiez mam moznost si vymontovat komplet s jedneho auta. Pokial je to len otom ze vyhodim vsetko stare nahodim nove nacvakam riadiace jednotky tak to zvladne no pochybujem ze je to taketo jednoduche :D
E53 4.4i on
E32 730iA on
E32 740iA on
E32 pickup on
E34 540i on
E34 525i on
E34 525tdsA off

darklord
Auto: stara haraburda

Štvrtok, 7. Marca 2013, 23:41

To uz dnes nikto nehra na originalitu? :) Inak kde tie auta s automatom beriete? Ja potrebujem na svojom vyhladovo vymenit kurenie kvoli ulamanemu servu, a neviem nikde v okoli ziadne dohladat...
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

bnykolass

Piatok, 8. Marca 2013, 12:00

Ja som za originalitu ale ked sa kuknes na moje vinko tak uvidis ze som tam mal automaticku klimu !
Fakt netusim komu sa to chcelo prerabat na manualnu.
http://bmwvin.com/?vin=BG61574&confirm_code=kinty
Teoreticky ked tam uz raz bola automaticka malo by to byt oto jednouhsie prerobit na automaticku zase .
E53 4.4i on
E32 730iA on
E32 740iA on
E32 pickup on
E34 540i on
E34 525i on
E34 525tdsA off

darklord
Auto: stara haraburda

Piatok, 8. Marca 2013, 18:46

V tom vypise mas manualnu:
S530A KLIMAANLAGE

Automticka vypada takto:
S534A KLIMAAUTOMATIK
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

bnykolass

Sobota, 9. Marca 2013, 08:15

Tak teraz si ma sokol. Ja v nadeji ze moje auto mal nejaky blazon co to prerobil :D
Ale ked je tam manualna tak ju tam necham :) Pisal som s F!z:k a povedal ze vymena kurenia je tak na vikend roboty ale ze sa do da zvladnut :)
E53 4.4i on
E32 730iA on
E32 740iA on
E32 pickup on
E34 540i on
E34 525i on
E34 525tdsA off

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní