Streda, 17. Marca 2010, 14:44
Čaute!Viem,že táto téma tu bola X krát pretočená,hladal som všade,ale V8 som akosi nenašiel.Tak sa popredu omlúvam,ak niekomu táto téma vadí.Takže motor V8 160kw a neviem si rady s volnobehom.Váha vzduchu vymenená,lambdy,čo som sa s kamošom od ktorého mám báwo,sú vraj premerávané a že ukazujú dobré hodnoty.Hadice k sacej klapke a volnobeh. ventylu sú v poriadku.Mám tam konc.výfuk REMUS a ten je na potrubie od stredového tlmiča len nasunutý,takže malá netesnosť,ale nemyslím si,že by to mohlo ovplivniť.Premýšlam vymeniť volnobeh.ventyl,ale vyčistil som ho a pri zapnutom zapalovaní reaguje na prúd,ktorý doňho ide,trošku vrčí a takzvané "otočné šupátko"je v pootvorenej polohe(ani neviem akú má mať polohu).Takže myslím že ventyl funguje.No stále mi to huláka ked zastavujem,alebo pri rozbiehaní,ked potrebujem aby motor zabral,vtedy sa pridusí a samozrejme pri parkovaní.Viem je to aj ovlivnené servom ked vytáčam volant naplno,ale vela krát len potrebujem rovno zacuvať a to isté.Ešte som zabudol,vymenil som aj na sacon potrubí na zadnej strane taku membránu,ktorá má za úlohu vyrovnávať tlak v klukovej skrini a zabraňuje vnikaniu oleja do sania,dal som novú,pomohlo,ale len trochu,toto opisovali aj v jednom časáku,ale ja už som to mal vymenené.Takže kto máte V8mu a máte takýto problém prejdený,velmi Vás prosím o radu a vopred ďakujem.Prosím len seriózny rozhovor.Miro
-
Prílohy
-

Naposledy upravil/-a
migo v Nedeľa, 2. Mája 2010, 10:40, upravené celkom 1 krát.
žigulák
škoda 120
seat leon 1.9tdi
volvo truck fh12 460ps
bmw E34 530i V8 M60 B30
bmw E39 530D Touring