... všetko o BMW ...
rh05 napísal:no mna by to tiež zaujimalo je to tam nejako narazené alebo čo? vobec to nejde von, skušal som stahovák a len čo som gumu potrhal, malo by to ist asi aj s tou trubkou ale ako????
iste napísal:ceho? vsak to musite aj pri repraku odskrutkovat 3 matice.. ne len sRÚBU
Helldiver napísal:1. Vysrobovat srob ktory drzi dole tlmic o rameno
2. Do diery ktorou prechadzal srob nasprejovat hooodne Caramby alebo ineho rozpustacieho olejceku
3. Pockat nejaky cas, zobrat dlhy hruby srobovak alebo trubku, dat to tam kde bol srob a silno tym pacit zo strany na stranu
4. Zobrat kladivo a tlmic vybit von - udierat smerom do stredu auta
Pri tomto vsetko treba mat samozrejme rameno co najviac spustene, najlepsie auto zdvihnute na oboch stranach (inac robi neplechu stabik) a uvolnenu rucku. Problem je v tom, ze tlmic ma dole taku trubicku ktora zapada do otvoru v ramene a este je to samozrejme zatiahnute srobom, takze si viete predstavit ako hrdzave a zazrate to po tych rokoch je. Kazdopadne mne to islo uplne krasne, tlmic vyskocil hned po par lahkych ranach s kladivom. Alternativny postup je pouzit trojramenny stahovak na loziska ak je to fakt zle, tym to ide udajne tiez v pohode.
valer750 napísal:mne to slo tiez po par klepnutiach kladivom, bez problemov...
....ale plati pravidlo: kde nepomoze sila, pomoze este hrubsia sila