k tomu softu, urcite by som tam dal najnovsi soft, dokonca sa novsim softom riesil na N53ojke aj problem so vstrekovacmi a na pikacu chodom motora
je to ten isty motor ako v 330i 200kw az na par drobnosti :)
- nema trosjtupnove sanie (neni problem kupit a domontovat, pripadne dat tam performance sanie :) ale cena bude fajna)
- ma iny vyfuk (nema klapku ktora sa otvara pri vyssich otackach ako ma 330i) riesenie = bastuck, bmw performance vyfuk alebo eisenman
- ine brzdy (mensie kotuce tensie platnicky - v predu kotuc 314mm vs. 330mm zadok kotuc 300mm vs 336mm) jedina vyhoda je ze na to narves 16ky zimaky

- utlmena riadiaca (na nejakych chiperov tu na SK zabudni) ak tak si o tom pocitaj na ceskom fore (uzivatel budvlad) ale ma tam aj ine sanie iny vyfuk...
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=129777&start=15vykaslal by som sa na to ako ja :)) bude ta to stat min. liter a pol a cestu do nemecka a to bude cisto soft bez trojstupnoveho sania (to trosku vyrovnava krutak) a bez vyfuku a k 200kw sa podla mna nedostanes.
ako prve ti odporucam vymenit olej a vsetky filtre a idealne tam dat olej 5w40 alebo 5w50 ak s tym budes jazdit svizne a menit ho kazdych 12-15tis km
zisti si ci nebola na tvoje auto zvolavacka (cievky) a ci ich uz nemenili a chod si ich zadara vymenit
setri na vstrekovace moje vydrzali 80000km (celkova vymena v automotive cez 900eciek)
ostatok ma este cas u teba (respektive nemas na to este najazd, ale cas mozno uz aj bude = olej v prevodovke, v difer., v xdrive) ked chces byt pedant
vymen runflaty za normal pneu. ak chces mat aspon naznak komfortu a kup lepiacu sadu
uzivaj auto :)) je to taka mierne sviznejsie plecka s dobrym zvukom