... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
dram
Autor témy
Auto: 335i stage 2+JB4
Kraj: Bratislavský

komfortny vstup / keyless na e92

Utorok, 22. Októbra 2013, 20:16

Caute,
neviete niekto poradit, prestalo mi auto reagovat na keyless startuje iba klucom, odomykanie taktiez len cez dialkove, neviem ci to spolu suvisi ale nereaguje to odvtedy co som posledne vybral bateriu z auta na nabitie hmm? Je nato nejaky trik, alebo treba znova nakodovat alebo vysielac odisiel neviem, bateria v dialkovom je ok, skusal som aj druhe dialkove to iste, nema niekto skusenost/radu, vopred dik.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Re: komfortny vstup / keyless na e92

Streda, 23. Októbra 2013, 08:22

dram napísal:
Caute,
neviete niekto poradit, prestalo mi auto reagovat na keyless startuje iba klucom, odomykanie taktiez len cez dialkove, neviem ci to spolu suvisi ale nereaguje to odvtedy co som posledne vybral bateriu z auta na nabitie hmm? Je nato nejaky trik, alebo treba znova nakodovat alebo vysielac odisiel neviem, bateria v dialkovom je ok, skusal som aj druhe dialkove to iste, nema niekto skusenost/radu, vopred dik.

bateria sa nenabija, ale meni
je tam CR2032 a nova je taka lacna, ze to nestoji za namaju nejakeho nabijania...

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 25. Októbra 2013, 11:44

PeqpeK napísal:
bateria sa nenabija, ale meni
je tam CR2032 a nova je taka lacna, ze to nestoji za namaju nejakeho nabijania...

No bola myselna asi bateria v aute nie v kluci :mrgreen:
Bateria v aute ma kolko rokov? Ak je stara, alebo nova bateria nebola zaregistrovana pri vymene, tak keyless robi obcas problem. Pokial som mal ja povodnu bateriu v aute. Auto mi hlasilo vymenu baterie, tak keyless zil vlastnym zivotom. Obcas isiel obcas nie. Po vymene baterie v aute. Keyless ide jak hodinky bez problemov

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Piatok, 25. Októbra 2013, 11:47

eko.fresh napísal:

No bola myselna asi bateria v aute nie v kluci :mrgreen:
Bateria v aute ma kolko rokov? Ak je stara, alebo nova bateria nebola zaregistrovana pri vymene, tak keyless robi obcas problem. Pokial som mal ja povodnu bateriu v aute. Auto mi hlasilo vymenu baterie, tak keyless zil vlastnym zivotom. Obcas isiel obcas nie. Po vymene baterie v aute. Keyless ide jak hodinky bez problemov

jasne precital som si to este raz a urcite myslel v aute baterku, my bad :)

dram
Autor témy
Auto: 335i stage 2+JB4

Piatok, 25. Októbra 2013, 20:03

Baterka?? Ta tam je od novoty tj 6rokov uz ale stale drzi raz za pol roka ju naladujem a drzi, neviem ci to ma suvis hmm

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Sobota, 26. Októbra 2013, 10:23

dram napísal:
Baterka?? Ta tam je od novoty tj 6rokov uz ale stale drzi raz za pol roka ju naladujem a drzi, neviem ci to ma suvis hmm

Pisem iba z vlastnej skusenosti. E90 ma IBS (Intelligent Battery Sensor) ktory moze odpajat aj keyless v pripade ze uz bateria nema taku kapacitu ako ma mat.
IBS sa snazi odpojit vstko nepotrebne len aby ostalo dost stavy pre nastartovanie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných