... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
gassgeber
Autor témy
Auto: bmw 320d touring
Kraj: Trenčiansky

zavzdušnený palivový systém-ako na to?

Sobota, 6. Apríla 2013, 00:11

čaute všetci, dnes som menil mot. olej a všetky filtre prvý krát na svojom bawore, všetko v pohode až som sa pri výmene palivového filtra dosmial, ušlo mi von trocha nafty po rozpojení a myslel som že po zapnutí zapalovania sa to čerpadlom ako na E46 dotlačí, tak som nechal vývod filtra otvorený, kým mi nezačne vytekať cez ten filter nafta. nič sa nedialo, potom som dostal info, že tieto E91 so štart-stop funkciou majú iný systém, ako tie staršie E46,tak som to zapojil ako má byť a skúsil naštartovať, hned chytlo ale hned aj zdochlo a odvtedy nič, točí naprázdno. zavzdušnené :-& Prosím poradte ako to mám podľa vás riešiť, čo by sa dalo s tým urobiť? Díky za rady...

rosky
Auto: 250T D,944,993
Kraj: Prešovský

Re: zavzdušnený palivový systém-ako na to?

Sobota, 6. Apríla 2013, 05:28

Napojiť na diagnostiku a spustiť funkciu odvzdusnenia palivovej sústavy.
PORSCHE

gassgeber
Autor témy

Sobota, 6. Apríla 2013, 13:37

ďakujem, pomohlo! našťastie mám kamaráda, ktorý mi to spravil cez diagnostiku, lebo inak by som bol nahratý

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Sobota, 6. Apríla 2013, 16:26

Ja chcem menit palivovy filter na E92 325i , aj na benzine sa to tak dojebe? :roll:

kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Sobota, 6. Apríla 2013, 19:59

Neviem ti na isto povedat, ale na mojej E91 320d ked sme menili palivak pred mesiacom tak normalne sme nastartovali, potom skapalo. Nastartovali, skapalo po 10 sekundach a potom to uz islo normalne.

gassgeber
Autor témy

Nedeľa, 7. Apríla 2013, 09:42

Ked odpojis hadicku od vyvodu filra na tej tenkej strane,hned ju niecim zapchaj,napr.ocisteny srob,kt. ma priemer toho maleho vyvodu. Ja som to nespravil a vytieklo mi vsetko od motora a vstrekov, preto som to mal silno zavzdusnene.
Ja by som nalial aj ciste palivo do noveho filtra a potom to uz pospajal. Mozno ti to parkrat zdochne ale ked sa ti tam vela vzduchu nedostane,tak to bude ok. Ja budem nabuduce tiez mudrejsi :-k a asi si zozeniem diagnostiku aby som si to vedel aj sam odvzdusnovat a riesit aj sam taketo servisne veci \:D/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných