... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Cannon napísal:no ta spotreba je teda poriadne vysoka, ja mam 2.0d, 135 kw automat, xdrive a cez 7,5 nejdem ani v meste v tychto mrazoch...
petkonarcis napísal:Vravíš, že máš automat, prehadzuješ do D/s ? Mne to niekedy robí aj po tom keď ho z D/s vyhodím do D ale idem do vysokých otáčok a povolím tak ešte chvíľu vypočítava a hodí ho iba o stupeň nižšie, ale to len hučí motor, ale ja mam benzín. A ono to môže byť aj tým keď sa chystá preradiť, ale tesne pred tým pustíš plyn, takže otáčky síce vyskočia /motor zahučí/ ale nezaradí rýchlosť.
ferino250 napísal:Chlapy ten problem s tým hukaním trapy už aj mna posledný týžden doteraz to vôbec nerobilo vždy ked povolím plyn tak to zhukne je možne že mi odchadza turbo alebo niaka poškodena hadica z turba ????ale asi pred dvoma mesiacmi sme skušali či má niaku vôlu a nič. auto ma monentalne najazdných 193000km Dakujem za rady
jefrey napísal:riesil som to minuly tyzden a nemalo by to byt nic s turbou, ja mam predsalen menej ako 80tisic, takze este by sa nemuselo prejavovat. no jeden mechanik ked si to vypocul, povedal, ze to moze byt remen, kladka, neviem jednoducho mi to ukazoval, ze nech ju skusim zhodit a tak skusat akcelerovat a sledovat padajuce otacky (mne ten zvuk robi aj ked je auto v pokoji a zoslapnem pedal - otazky ale musia vyletiet cca k 2000, ked iba do 1500, vtedy sa to neprejavi) - samonapinaci remen? dobre hovorim? moze to byt ono?
lulu991 napísal:v 1.9tdi/2.0tdi ten zvuk pocut uz od nova s este o dost vyssou intenzitou, tak mam iste pochybnosti ci by to bol zrovna remen...podla mna zvuk suvisi so zmenou tlaku nasavaneho/tlaceneho vzduchu a otackami turba - po ubrati plynu sa turbo este rychlo toci ale vyfukove plyny ho chcu spomalit - presne taky zvuk mi to pripomina...na googli sa da najst milion tem o tomto hukani (vacsinou u 1.9/2.0 tdi) a ani raz som sa nedocital ze by sa to nejako vyriesilo vymenou niecoho, cize by som povedal ze je to vlastnost tychto motorov.
EDIT: len aby sme sa rozumeli, mam na mysli presne tento zvuk (len v mojom aute to o riadny kus slabsie pocut ako na videu) http://youtu.be/zvTHlmaiDSA?t=31s
jefrey napísal:Hmmmm, neviem, ci je to moj zvuk :) ten zvuk je moc "vzduchovy". Moj keby som mal nazvat slovnym spojenim, bolo by to "vzduchovo - mechanicky" :) Skusim to nahrat na mobil a prasknem to sem..