... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
komprever napísal:Tak tak radsej dačo do kešene ak sa da a mas to bez zbytocnej roboty a namahy. Aj ked neviem, akurat som sa bavil s kamosom co bol so starym superBeckom v Ruzomberku po vianociach vo stvrtok na STKcke a stravil tam cely den. Vraj im to tam teraz meria cas a maju nejak stanovene ze ukon musi trvat 50 minut ci kolko a maju za to nejake postihy. A ze ho nechcel ani nechat prejst, lebo mu nefungoval jeden ostrekovac svetlometov a ze mu tam doniesol zbierku zakonov a citoval mu z nej ze pokial ma auto xenony ze musi mat funkcne ostrekovace svetlometov. Povedal mu ze zatial tam nemaju kamerovy system funkcny ze az od jary a ze to by ho uz pustit nemohol. Ale vravel som mu, ze musel natrafit na nejakeho chuja :), ze keby bol niekde inde, tak by to ani nekontrolovali.
penetrak napísal:ja mam DPF vykuchaný, bol som teraz na STK a všetko v tolerancii...takže žiadný problém
Patkola1 napísal:Len ja nemám nikde žiadneho známeho a nechcel by som sa dostať do problémov lebo presne ako vravíš nevieš na akého chuja natrafíš.
A koľko stojí STK s EK? Lebo ja mám prvé auto vlastné a kupil som ho s čerstvou STK a EK takže idem prvýkrát teraz.
Na aute mi funguje všetko len je to o tom že idem z Londýna a nechcem aby sa stalo to že mi neprejde auto a budem v riti.