... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

šimonidas
Autor témy
Auto: bmw e91 320d 2009
Kraj: Trenčiansky

odišlo mi radio e91 2009

Štvrtok, 30. Januára 2025, 01:02

zdravím odišlo mi radio znova nechápem,
jedného dna som štartoval auto cez káble normálne radio prvý krát odišlo potom neboli peniaze na opravu takže som to nechal tak odišiel som do zahraničia a pri návrate že idem dat spraviť dane radio tak som len tak zastavil na pumpe a radio ako zázrakom začalo fungovať nechápem ale hovorim dobre, od tej doby radio išlo to je asi 2 alebo 3 mesiace normalne potom som prišiel na parkovisko pred tesco normalne som vypol auto zamkol znova som prišiel otvoril a radio už zase nejde vie mi to niekto vysvetliť ďakujem za odpoveď
radio bmw profesional
bmw 320d combi xdrive 2009

Užívateľov profilový obrázok
xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Re: odišlo mi radio e91 2009

Štvrtok, 30. Januára 2025, 11:03

slaba bateria ? rj moc nemaju rady nizke napatie ani na malu chvilu
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

šimonidas
Autor témy

Štvrtok, 30. Januára 2025, 15:28

skusim vimenit a nakodovat novu

PetoK
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 30. Januára 2025, 18:15

Zbytočná námaha, pozhanaj si iné rádio.

šimonidas
Autor témy

Štvrtok, 30. Januára 2025, 23:50

no je to asi radio je v čudu lebo bateria ma 12,9 až 13 V takže neviem zahada je skôr že teda ked nejde radio nejde ani multifunkčni volant taktiež neviem prečo pretože na volante mam tlačidlo na cirkulaciu vzduchu taktiež nefunguje ale na panely regulacie klimy atd to ide aku to ma spojitost ? dalej na volante je tlačidlo asi na vibratie a vsunutie cd do radia na volante to nefunguje a na radiu to ide ale asi radio čo si o tom myslite?

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Sobota, 1. Februára 2025, 09:50

šimonidas napísal:
no je to asi radio je v čudu lebo bateria ma 12,9 až 13 V takže neviem zahada je skôr že teda ked nejde radio nejde ani multifunkčni volant taktiež neviem prečo pretože na volante mam tlačidlo na cirkulaciu vzduchu taktiež nefunguje ale na panely regulacie klimy atd to ide aku to ma spojitost ? dalej na volante je tlačidlo asi na vibratie a vsunutie cd do radia na volante to nefunguje a na radiu to ide ale asi radio čo si o tom myslite?
tlacidlo na vysunutie cd, alebo dokonca na vsunutie cd a na volante??? no tak toto by som chcel kua vidiet......
vysvetlim to polopaticky - ak na tvojom radiiu je tma, neide, neda sa zapnut a funguje len vysunutie a vsunutie cd, pripadne radio svieti pri zapnutych svetlach (len podsvetlenie tlacidiel), tak je tvoje radio KO. Chyba v elektronike radia..... Su tam totizto niektore suciastky trosku poddimenzovane a nemaju radi nejake napatove cirkusy a prevkapenia typu startovanie cez kable, vybitu bateriu apd apd.... Cirkulacia asi nefunguje preto tak isto - signaly z multif. volantu prechadzaju cez radio, ale to neviem povedat na 100%. Samozrejme nic ostatne na volante nefunguje, lebo nefunguje ani radio..... Su na vyber dva sposoby - vymena radia alebo oprava tvojho povodneho. Poznam dobre jedneho pana, co to vie opravit :wink: alebo dodat nahradne radio vratane jeho nakodovania :wink:, ale ja mu tu nemienim robit reklamu zadarmo, takze ak mas zaujem, viem ti poskytnut kontakt, ale napis mi prosim sukromnu spravu. Na slovensku tieto radia neopravuje okrem neho nikto :-"

PetoK
Kraj: Žilinský

Sobota, 1. Februára 2025, 10:16

No, to je ale nahoda, ze ho poznam aj ja... :thumbup:

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 1. Februára 2025, 12:55

Opravar da cislo na opravara,ktory cistou nahodou byva v tej istej dedine,v tom istom dome a spava s tou istou manzelkou. Podobnost opravara cisto nahodna. 🤣🤣🤣🤣🤣
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných