Nepopírám, přes převodníky to bude zkreslené. Ale jde mi hlavně o basy, to je pravda.

A jak jsem psal v příspěvku, proto se ptám, jestli neexistuje převodník přímo pro dané vozidlo, aby bylo zkreslení co nejmenší. A stejně tak jsem si myslel, že vyměním origo za Pioneer radio s RCA výstupy pro zesilovač, kde by mohl být přenos signálu v pořádku, ale netušil jsem, že tím přijdu o všechna servisní hlášení (tóny, gongy), což nechci. Vyřešil bych tím, jak USB, BT, DAB a další výdobytky moderní doby, tak výkon pro subwoofery. Ale asi bohužel, protože jsem nepřišel, a asi ani neexistuje způsob, jak zapojit aftermarket rádio tak, aby fungovaly servisní hlášky.
Top HiFi DSP / Logic7 by byl určitě oproti stávajícímu systému velký skok vpřed, ale tuším, že bych potřeboval reproduktory, rádio, kabeláž (asi komplet audio kabeláž z celého auta), zesilovač, tapce zadních dveří (já tam reproduktory nemám), modul pro USB s kabeláží a určitě je toho asi potřeba ještě více. Myslím si, že už jenom sehnat to všechno celé by byl problém, cena by byla v řádu desetitisíců (v Kč

). Do auta bych to asi dokázal implantovat, ale pak by to ještě někdo musel nakódovat a musel bych doufat, že všechno nakoupené je funkční. Jako kdyby měl někdo úplný komplet na prodej, možná, ale opravdu jenom možná

bych na tím přemýšlel.