Caute, na zaciatku mi zacalo vypinat na pravej strane kruzky, cca na minutu, potom sa zapli. BC vyhodil chybu svetiel, po chvili oznamenie zmizlo. Kontaktoval som TT-simika, lebo on mi robil biele angel eyes na karu, kukol som kable kontakty, ale svetla su ok. Teraz sa to este zhorsilo. Aktualny stav je taky, ze uz na pravo kruzky nejdu permanentne (nie len na par minut), vzadu na pravo nesvieti jedna cast obrysovych, tusim vonkajsia. Po nastartovani vyhodi 3 krat chybu svetiel, tri krat potvrdim. Obehal som pol okresu, kym som nasiel ako tak schopneho autoelektrikara (jak je mojim zvykom na poslednu chvilu). Ten mi povedal, ze je RJ svetiel v pici, ziarovky su ok. Pokial viem, tak AE s follow me home frcia na FRM3 module (mozno sa mylim), co by znamenalo, ze je niekde v aute chyba v svetlach a nahromadili sa chybove hlasenia a bloklo sa to. Ale malo by sa to dat iba resetnut a netreba vymenu celeho modulu, ci? Mozem sa cez vikend pokusit dat dole tapacir a fyzicky pozriet, aky mam FRM modul, aby som vedel naisto.
Samozrejme problem je ze som klasicky v pici v zahranici - aj sa to rymuje haha

) Najblizsie pridem az v maji, takze dovtedy mam jazdit jak rumun dpc, nieco svieti, nieco nie... Skusim dohodnut termin u simika, nech da tu karu komplet pod mikroskop asi, lebo aj zvuk motora je nejaky cudny, ako keby bol nachladnuty (cudne, ale dokonale prirovnanie!)
kara touring 325xi, rv 2007
Diky za vypocutie, ach jaj...