Piatok, 17. Februára 2017, 15:13
presneee, zbytocne spekulovat a bat. menit a neviem co este....a krutit dokola , ked ne na prvy krat resp. druhy.
to iste sa mi stalo po 4 hodinach statia a svetla a okna a zrazu nenastartovalo...odtah do garaze na nabijacku do rana a normalne vse fungovalo.
to uz v podstate po pripojeni nab. lebo dovtedy nezmyselne errory len davalo...najprv som ale zavolal do reemu co mam robit...jedine nabijacka pomoze . su aj finty ze odpojis minus na bat na 7sekund a das naspat a auto nastartuje... zvedies prud z kapacitatora a hned na nabijacku, potom.
v bmw sa nespekuluje z vyberanim bat a kable hocijako skusat, RS je nachylna na taketo veci.... max. skor poistky pozret alebo rovno servis kde sa vyznaju..
ja by som len orig. bmw diag v riadnych servisoch a mas vybavene. neodbornym zasahom sa moze len zhorsit.
napr. diesel nenastartujes benzinovim ak to neni 3.0l na 1.8 tvoju....zlty vykricnik je to ked drzis cudlik a snazis sa do hidden menu dostat akoze do riadiacej?
pri pocuvani hudby sa ti asi tazko svorky na bat. alebo kable uvolnili ci nafta dosla?
darmo ze ti aj pri -50 startovalo ked si ju vybil totalne a potom poskusal finty namiesto nabijacky, ked odpojis bat na dlhsie mas faktory reset.... alebo horsie ale to viete asi.
RIJA BAVARIA V Nitre boli machri ale uz to tam asi neni....zaucali chalanov zo ziliny a ti sa vyznaju tiez.
prepac ale ja som tiez skusal kade co na mojom a potom prides na to, ze servis radsej ako spekulovat a davat robit kade tade lebo je to o 10e lacnejsie...