... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
MiroPT napísal:Ahojte, vie niekto aky je rozdiel medzi uskrtenou verziou efficial dynamics a normalnou verziou? Mam E91xd 120KW/ 380 Nm, automat, rv 2011. Co som zistoval,tak motor,turbo,vstreky,chladenie,prevodovka, by mali byt identicke ku normalnej 135 KW verzii. Je teda rozdiel iba v mape,ze ma nizsi vykon pri zachovani rovnakeho krutiaceho momentu (kvoli poistkam)? Pytam sa to preto,ze chcem dat auto chipnut v jednej znamej sk firme :-) a rad by som to dal urobit na parametre chipu tej silnejsej verzie. Vie niekto vniest trosku svetla do toho? Z BMW mi samozrejme neodpisali,v com su tie auta rozdielne....Dakujem
Igmaus napísal:Myslim si ze je to identicky motor so 135kw nemas auto nahodou dovezene? Myslim ze v belgicku alebo holandsku neviem uz presne boli taketo priskrtene motory kvoli poistkam alebo daniam.
jararak napísal:daj VIN
podla mna mas power reduction kod vo vybave - export do beneluxu, da sa to obabrat, nasledne mas seriu
kubog napísal:Caute, tiez mam Efficient Dynamics verziu, VIN F073537. V papieroch to ma 120kw, ale podla dekodera to ma mat 135kw, kde je teda pravda? Je to verzia Fleet. Je to teda priskrtene? Dik
jararak napísal:daj VIN
podla mna mas power reduction kod vo vybave - export do beneluxu, da sa to obabrat, nasledne mas seriu
Drac1k napísal:Ano,vo vybave mas:
S843 Power reduction